Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan szexuális dolog ami miatt nem jönnétek össze valakivel? Mi az? Kategória!
00:09
sajnos ez igy is van, barkivel barmit lehet..:( pont azert gondolkoznak igy az emberek, mert nem veszik egymast elegge komolyan, meg a kapcsolatot se es igy nincsenek kotottsegek, tehat ugymond kovetkezmenyek se, szexkapcsolatban legfokeppen.. tisztelet a kivetelnek:)
Én most azon gondolkodtam el,hogy komoly kapcsolatban nem is ismertem olyan párt sosem, akik bármilyen ilyen dolgot "játszottak" volna egymással. Itt előző írta ezt a bizalom dolgot. De én nem ismertem ilyen párokat. Olyan nőket, férfiakat ismertem csak, akik máshol, másképp, másvalakivel élték meg az ilyen vágyaikat. És nem a társukkal.
Például ismerek egy hivatásos heteró hölgyet is, aki ilyen igényeket kielégít. Kérdeztem, hogy a párja tudja-e,otthon is alap-e az ilyen szex. Kiváncsiságból.
Válasz: tudja, elfogadja,és ha a pasija menne,hogy hú ezt meg ezt csinálják, lapáttal kergetné a hotelig🤭
Ismertem egy bi férfit is, akinek igénye volt hölgyekkel a bdsm, viszont szeretőt tartott, nem a feleségével élte meg.
Nő-nő felállásban egy szinglit ismertem, aki nem tudott komoly kapcsolatban kiteljesedni. Egy másik hölgyet elhagytak, mikor bevallotta,hogy azt szereti,ha fojtogatják és megalázzák szex közben...
De lehet, ez csak "véletlen", hogy nem ismerek párokat, akik együtt élik meg a fétiseiket. Mindenesetre én azt látom,hogy másképp oldják meg. Nem otthon...
Én szerencsésnek érzem magam, hogy tizen év után is ránézek a páromra, és megkívánom, minden nap😊 remélem ez még addig így lesz, míg járokeretet nem kapunk🤭
20:19
mert keves az oszinte kapcsolat.. mondjuk ugy, hogy nem ismerik sajat magukat se az emberek, ugy tleg nehez lehet.. de az ilyen a parjat se ismeri, innentol hogy lehet komoly es oszinte a kapcsolat? ezert nem merik megbeszelni ezeket a dolgokat, mertnem ismerik se magukat, se a parjukat es felnek a kovetkezmenyektol, meg reakcioktol, meg stb es valamiert egyszerubbnek/megoldasnak tartjak, ha mashol oldjak meg.. valoszinu, mert igy nem kell szembenezniuk vele/onmagukkal/a parjukkal
egyebkent igen, komoly kapcsolatban en se hallottam meg ilyet
Ebben benne van az hogy is" végre van valakim" megtartom bármiáron meg mé szeretem is. De ha nem akar/tud partner lennei a beölötözös játékben akkor keresekrá mást. Álltalában azok is "stabil" partnerek de csak ebben.
Nyilván azert vagyok egyedül mert én célirányosan keresek, azaz olyat aki mondjuk szeret beöltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!