Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ha már annyira szerelmes vagyok hogy zavar ha másokkal írogat és csak rá gondolok?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 13. 18:17
1/6 anonim válasza:
Hivd fel magadhoz nagywczni hogy rombolodjon kicsit az illuzio
2/6 anonim válasza:
Beszéld meg vele. A beteges féltékenység egyébként nem túl dolog, tönkrevághatja a legjobb kapcsolatot is! S nem a szerelem okozza...
3/6 anonim válasza:
Abban nincs semmi beteges mert valakivel szeretnénk lenni, és szeretnénk ha ő is velünk lenne. 2022-ben már lassan a normális kapcsolatokra azt írjátok hogy beteges...
Egyébként semmi különöset nem kell tenned, ha zavar, beszéld meg vele, és próbáld éreztetni, vagy elmondani neki, hogy mit érzel, és hogyan. Mert szerelemből is annyi féle van, ahány ember. Mindenkinek mások az elvárásai. Én pl. szeretem, ha valaki csak velem akar lenni és megőrül értem annyira, hogy senki mással nem akar látni. :) De mióta évek óta kapcsolatban vagyok, azóta már így lett normális. :)
4/6 anonim válasza:
De jó lenne megint így érezni. Egyszer én is voltam szerelmes. 😭
5/6 anonim válasza:
Teljesen igazad van kedves 4-ea válaszoló :)
Annyira jó lenne tényleg ha valaki szeretne és szerethetnék viszont :(
6/6 anonim válasza:
Ez nem a nagy szerelemtől van. Ez birtoklási vágy, ahhoz még szerelem sem kell. Ez egyfajta önzés, hogy csak magadnak akarod. Nem vele kell megbeszélned, hanem saját magaddal. Gondold végig, hogy mi okozhatja, hogy zavar, ha másokkal beszélget. (Az, hogy mindig rá gondolsz, kapcsolat elején normális) Talán nincs elég önbizalmad, és attól félsz, hogy nem vagy elég neki? Vagy nem bízol benne, úgy gondolod, hogy megcsal? Annyira senkit nem lehet kisajátítani, hogy állandóan csak veled legyen, és csak veled beszéljen. Hamar besokallna, és kilépne a kapcsolatból. Normális ember ilyen szintű korlátozást nem képes elviselni hosszú távon. Ha magadban nem bízol, dolgozz az önértékeléseden. Ha benne nem, akkor keress olyan partnert, akit nyugodt szívvel el tudsz engedni a barátaival beszélgetni, találkozni anélkül, hogy izgulnod kellene miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!