Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért van az, hogy a közösségi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a közösségi oldalak magyar! lmbt csoportjai/közösségei/ismerkedős oldalai a létrehozásuk után pár hónappal teljesen kihalnak?

Figyelt kérdés
Kivéve persze a nagy civil szervezetek oldalai.

2022. ápr. 9. 17:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sokan nem merik felvállalni magukat névvel és profilképpel. Meg rossz a felhozatal, már ha az ismerkedés a cél.
2022. ápr. 9. 17:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Például én se mennek fel névvel és képpel ilyen oldalra rólam senki nem tudja a nemi hovatartozásom…tudom így szinte esélytelen az ismerkedés
2022. ápr. 9. 18:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk semmitmondó névvel, képpel is vannak fent emberek.
2022. ápr. 9. 18:04
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Mert a magyar embereket ismerve gondolom belépnek homofóbok is, akik aztán privát üzenetben zaklatják a tagokat, gusztustalan ferdehajlamú férgeknek nevezik őket, és halálos fenyegetéseket küldenek nekik. Ezért inkább kilépnek, meg lehet hogy elmesélik a többieknek, akik szintén kilépnek/be sem lépnek.
2022. ápr. 9. 19:37
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

Na, fenyegető üzenet még soha az életben nem kaptam. Pedig regisztráltam minden lehetséges oldalra 😀 nem kell átesni a ló túloldalára, és úgy utálkozni, ahogyan azok, akikről beszélsz.

Saját tapasztalat alapján inkább az az ok, hogy sok a kamus profil. Én is sokba belefutottam, pedig elég kritikus vagyok.

2022. ápr. 9. 20:25
 6/9 anonim ***** válasza:
63%
Egyrészt mert Mo-n nagyon kevesen vannak, másrészt meg annyira belterjes közösséget alkotnak, hogy nincs is rá igény.
2022. ápr. 10. 16:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor mondom én miért nem vagyok annyira aktív ezekben.

1, dolgozok van életem nem ez a legfőbb.

2, rengeteg a számomra már fiatal, huszas éveim vége felé vagyok már, 16-18 évesekkel nem igazán tudok mit kezedeni.

3, barátkoznék szóveg, de kirakja a fehérneműs, meg a cicis képet... Na most barátkozol vagy "barátkozol".

4, sok a baromság, tegyél ki egy képet pontozlak, na engem ne pontozgassál tudom mennyit érek. Meg akinek kell neki is.

Hirtelen ennyi ugrott be.

2022. ápr. 10. 18:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Szimpatikus vagy 7-es. Hasonlóan gondolkodunk erről.

27/F

2022. ápr. 11. 00:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Na, ügyes vagyok. Véletlenül az angol megfelelőt írtam, mint 27/Female. Na de aki érti, érti.
2022. ápr. 11. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!