Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik szeretnétek lánnyal kipróbálni, ti miért nem kerestek valakit a rosszlányok.hu -ról?
Lányok, akik szeretnétek lánnyal kipróbálni, ti miért nem kerestek valakit a rosszlányok.hu -ról?
Tudom-tudom mit fogtok mondani!
De gondoljátok csak végig!
Ha itt a gyakorit nézzük a kérdések 90 százaléka arról szol, hogy: kiszeretném próbálni lánnyal, hogyan hol lenne rá lehetőségem….
Higgyétek el, hogy én is sokat filóztam ezen! Évekig tartott, mire rászántam magam!
Nekem is le kellett győznöm a fenttartásaimat! De végül olyan lányt választottam sok agyalás után, aki szimpatikus és megfogott már a bemutatkozás van az adatlapon!
Én most titeket kérdezlek! Ki gondolt már arra, hogy a rosszlányokról keresgéljen? És aki viszolyog ettől az miért viszolyog? Érvek ellenérvek! Remélem értelmesen tudunk beszélni a témáról.
(30 L)
1:mert kevés leszbi/bi lány van.
2:van jobb fizetős megoldás is :)
14:39
Van jobb fizetős megoldás is?Vagyis?
23:18
A kérdező is úgy kezeli a kérdést.
És joggal.A szex bizony egy szolgáltatás, ahogy a masszázs is.Ott is levetkőzöl...
Mellesleg az itt szexet nővel kipróbálni akaró nők nem szerelmeskedést keresnek,hanem kalandozni akarnak nővel!!!!!!Fel bírod fogni?!Tudom nehéz, de próbáld meg!Az az ijesztő, hogy te ilyen sötét vagy, nem más, carrera meg ki tudja még mik voltak a neveid itt gyakorin.Kisebb gondom is nagyobb annál, hogy megjegyezzem a sok regisztrációdhoz tartozó felhasználóneveket lúzer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!