Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha lehetne változtatni, te...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lehetne változtatni, te lennél hetero?

Figyelt kérdés
2022. márc. 20. 11:57
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Nem, ahhoz túlságosan is szépek a nők :D.
2022. márc. 20. 12:55
 2/6 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
91%

Én is elgondolkoztam már ezen, de arra jutottam, hogy én szeretem ezt, sosem zavart, hogy a saját nememhez vonzódom és kíváncsiságból sem szeretnék hetero lenni. :)

De exem sosem tudta elfogadni magát, ő biztos, hogy hetero lenne, ha választhatna.

2022. márc. 20. 13:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem magamat így, szeretem a páromat, az életünket, úgyhogy nem. Viszont ha lehetne változtatni, akkor máshol lennék leszbikus, ahol elfogadóbbak az emberek. (Tudom, hogy el lehet költözni, lehet, hogy egyszer majd arra kényszerülünk, de ideköt minden és nem szívesen mennénk el.)
2022. márc. 20. 14:03
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Most,hogy volt egy újabb csalódásom elgondolkoztam rajta idegességemben,hogy ha lenne egy ember aki át tudna fordítani abba az irányba,akkor elmennék hozzá,mert sok jót nem hallani másoktól sem így a leszbikus körben😂 Nehéz olyat kifogni,aki értelmes és számodra szép is,mert itt főként ezek játszanak,hogy vagy szép,de flegma,szórakozik stb,vagy értelmes,de nem ízlésed,meg vannak akikre persze igaz mindkettő.

De alapvetően én szeretem,hogy a nőket/lányokat szeretem,úgyhogy ezek pillanatnyi dolgok,ha a jóra gondolok,amit érzek egy érintéskor,egy flörtnél,és minden egyébnél,ha tetszik is a lány,akkor az felbecsülhetetlen.

2022. márc. 20. 16:34
 5/6 anonim ***** válasza:
91%

Semmiképp. Még sajnos nem voltam kapcsolatban (mondjuk még elég fiatal vagyok), de hosszútávon csak egy nő oldalán tudom elképzelni magam, és ezzel teljes békességben élek :D

A költözés nekem is kérdőjeles opció, majd kiderül, mit hoz a jövő

18/L

2022. márc. 20. 16:52
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
igen, abszolút
2022. márc. 20. 22:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!