Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan 30-40 éves nők akik a 20 vagy fiatalabb lányokra buknak?
Előző válaszolóval egyetértek, én nagyon örülnék, ha így lenne. Én sem tapasztalom azt, hogy fordítva igaz lenne.
20/L
Nem tom, nekem így 32 évesen már nehezemre esik érdemben beszélgetni 25 alattiakkal, nem igazán tudnám elképzelni.
(van párom, ne írj)
20 évesen / alatt én is nagyon másképp gondolkodtam, másak voltak a prioritások, ami félreértés ne essék abszolút normális.
Másik életfázisban van a két említett korosztály, most általánosítok, bocsánat, de a buli-első meló-első komoly(!) kapcsolat- szexuális szárnynyitogatas áll szemben az első lakás-tudom ki vagyok- tudom mit akarok az ágyban- karrierem van - stb stb témával...
Lényegében detto,mint a #3-as.
Lehet,hogy az a fiatalabb cuki,kedves,aranyos,megvan a Közös hang,vagy bármi,de ezek ide vagy oda,előbb-utóbb sajnos kiütközik,hogy mindketten mást akarunk...
32/N
Jelen:) 36N
nem kizárólag a fiatalabb lányok érdekelnek, de nagyon izgatónak tartom a dolgot.
Nálam nem nagyon volt fontos a korosztály, inkább a személyiség/ érett gondolkozásmód.
70%-ban saját korosztályomban lévőkkel ismerkedtem, 20%-ban volt jópár évvel fiatalabbak (mégis megvolt a közös téma/ egy hullámhossz), 10%-ban nálam idősebb hölgyek rabolták el a szívemet.
Ha valakinek van kedve beszélgetni, írjon nyugodtan :)
Csak dráma ne legyen, fontos a lelki nyugalmam😃
37/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!