Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha magamnak nem esik jól az ujjazás, van okom aggódni, hogy majd a jövendőbeli partnerem sem tud így kielégíteni?
Ha más csinálja, ráadásul a párod, egész más érzés lehet.
Az is lehet, hogy magadnak már rágörcsölsz az egészre, az eddigi rossz tapasztalatok miatt.
A másik keze tud olyan szöget amit te magadnak nem.
Szóval igen, jobb, már ha jól csinálják.
Mint mindenben, itt is lehet bénázni, pl csak össze vissza döfködni, karmolni, egyszerre túl sok ujjat begyömöszölni...
A kulcs a kommunikáció, ha beszéltek róla, hogy pontosan ki mit szeret, hogyan és milyen sorrendben.
Nem biztos.
A pároddal talán jobban fel tudsz izgulni és fogja látni, hogy mi esik jól neked. Vagy ha éppen nem tetszik, akkor más módon izgat téged. Ne aggódj ilyeneken!
Szerintem ne aggódj ezen, meg lehet oldani máshogy is, ha vele sem jó. Nem fogja zavarni. Ha odafigyel rád, úgyis tudni fogja magától is, hogy hol és hogyan érintsen, az lesz a fontos, hogy te is élvezd. Ne görcsölj rá, mert akkor nem tudsz eléggé ellazulni, és merj neki szólni, ha nem jó. Sok nőnek csak csiklói orgazmusa van, úgyhogy nem lesz ciki, ha neked is csak úgy lesz jó.
Én nem szeretem az ujjazást, magammal nem élveztem, nem mentem el tőle, exemmel sem volt jó, ráadásul nagyon fájt, szóval a partner technikája is fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!