Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha magamnak nem esik jól az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha magamnak nem esik jól az ujjazás, van okom aggódni, hogy majd a jövendőbeli partnerem sem tud így kielégíteni?

Figyelt kérdés
Tanulmányoztam már pl. a reddit-et vagy a kifejezetten erről író oldalakat de egyik módszer sem akar működni magamon. A leszbikus videókból azt a slow-burn, vanilla fajtát kedvelem, hasonlónak képzelem el az igazi lány-lány szeretkezést is és abban is a képernyőidő felében ujjal elégítik ki egymást. Ezért is tartok attól, hogy nekem is reagálnom kellene rá, mégsem megy.
2022. márc. 14. 11:51
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Egyáltalán nem biztos.
2022. márc. 14. 12:01
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Utálom magam ujjazni, egyáltalán nem jó érzés. Még a tampont is utálom felrakni, mert fel kell nyúlnom. De mástól meg jól esik.
2022. márc. 14. 12:02
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Ha más csinálja, ráadásul a párod, egész más érzés lehet.

Az is lehet, hogy magadnak már rágörcsölsz az egészre, az eddigi rossz tapasztalatok miatt.

2022. márc. 14. 12:06
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Nem feltétlenül kell egy kapcsolatban ujjazni vagy lehet azt is szabályozni, hogy hány ujjal szeretnéd. Pl. az én előző kapcsolatomban volt párom annyira nem igényelte, anélkül is lehet élvezni a szexet! ;)
2022. márc. 14. 12:39
 5/9 anonim ***** válasza:
88%

A másik keze tud olyan szöget amit te magadnak nem.

Szóval igen, jobb, már ha jól csinálják.

Mint mindenben, itt is lehet bénázni, pl csak össze vissza döfködni, karmolni, egyszerre túl sok ujjat begyömöszölni...

A kulcs a kommunikáció, ha beszéltek róla, hogy pontosan ki mit szeret, hogyan és milyen sorrendben.

2022. márc. 14. 14:26
 6/9 anonim ***** válasza:
79%

Nem biztos.

A pároddal talán jobban fel tudsz izgulni és fogja látni, hogy mi esik jól neked. Vagy ha éppen nem tetszik, akkor más módon izgat téged. Ne aggódj ilyeneken!

2022. márc. 15. 07:30
 7/9 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
100%

Szerintem ne aggódj ezen, meg lehet oldani máshogy is, ha vele sem jó. Nem fogja zavarni. Ha odafigyel rád, úgyis tudni fogja magától is, hogy hol és hogyan érintsen, az lesz a fontos, hogy te is élvezd. Ne görcsölj rá, mert akkor nem tudsz eléggé ellazulni, és merj neki szólni, ha nem jó. Sok nőnek csak csiklói orgazmusa van, úgyhogy nem lesz ciki, ha neked is csak úgy lesz jó.

Én nem szeretem az ujjazást, magammal nem élveztem, nem mentem el tőle, exemmel sem volt jó, ráadásul nagyon fájt, szóval a partner technikája is fontos.

2022. márc. 15. 10:47
 8/9 anonim ***** válasza:
83%
szerintem se kell ettől félni én szeretem ujjazni magam de ha más csinálja elképesztően jó érzés
2022. márc. 17. 15:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a volt párommal úgy volt hogy magát nem szerette ujjazni de ha én csináltam neki azt imádta. Csókolózás+ujjazás kombó mindig bejött nála.
2022. jún. 29. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!