Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, középiskolában flörtölt már veletek tanárnő? Milyen jeleket küldött?
Rengeteg üzenetváltás online, elég bizalmasak is, de nem szexuális tartalmúak, viszont sokszor közöltük, hogy olyan jó lenne például megölelni egymást.
Mindig talált módot arra, hogy megérintsük egymást.
Abból, ahogy egymásra néztünk, sokan rájöttek, hogy valami történik a háttérben és sokan hitték, hogy együtt vagyok vele, olyanok is, akik azt sem tudták, hogy leszbikus vagyok és róla sem tudtak semmit.
Majd találkoztunk sulin kívül, amikor már nem lehetett baja a dologból és megbeszéltük.
Flörtölni etikátlan volna.
Annak idején a mi nyelvtanárunk tette a szépet mindenkinek, már kényelmetlen módon átlépkedte a tanár-diák viszonyba beleférő kommunikációt. Mindezt azért, hogy mindig jófejnek, lazának, imponálónak tűnjön a diákok szemében. Nem lehet, hogy valami hasonlóba látsz bele többet?
Ne vedd magadra, de kistanárként kiráz a hideg ilyennek a gondolatától is. Tudom, nem vagy kíváncsi erre de próbálj meg ne elfogult lenni a tanárod irányába. Olyan függési viszonyban vagytok amiben amíg az fennáll, nincs helye az ilyennek. Legfeljebb csak egymás egóját tudjátok legyezgetni vele de az is milyen visszás már.
Kis kacsintások, egyértelműen küldött mosolyok, apró érintések, suli után rengeteg beszélgetés online, szexuális tartalmú témákban is. Miután elballagtunk találkozhatnak kezdtünk, azóta is a párom.
21/L
Velünk olyan volt, hogy a tanár simogatta a karunkat vagy az arcunkat amikor leadta az anyagot.
Félreérthető volt, de igazából csak kedves akart lenni és közelebb kerülni hozzánk. Mármint, olyan... Szinte baráti viszonyt kialakítani. Extrák nélkül.
Ez inkábba visszájára sült mert sokan félreértették és utálni kezdték miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!