Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért zavarta hogy véletlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarta hogy véletlen bent volt a tisztasági mikor húzta le a fehérneműm?

Figyelt kérdés
2022. márc. 8. 13:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Van aki nem bírja. De amúgy természetes folyamat. Nálunk nem tabu a menstruáció, hisz neki is van. Sokszor vette már le rólam úgy is a fehérneműmet, látta is hogy betét volt és nem érdekelte.. Szerintem nem kellene zavarja, főleg ha igényes vagy.
2022. márc. 8. 13:28
 2/12 anonim ***** válasza:
26%
Senki nem írta h menstruált. A nőknek egész hónapban szokott bent lenni tisztasági betét.
2022. márc. 8. 13:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hagyta abba, nincs nagy baj.
2022. márc. 8. 13:37
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Csak arra utaltam, hogy egy leszbikus kapcsolatban azért mind a ketten ismerjük a női testet és annak sem kellene meglepetést okoznia. A tisztasági betét pedig csak személyes higénia kérdése.
2022. márc. 8. 13:38
 5/12 A kérdező kommentje:
pedig folyás miatt sajnos kell a napi használat.
2022. márc. 8. 14:12
 6/12 anonim ***** válasza:
74%

Miből gondolod, hogy zavarta?

Mondta?

Szerintem sincs semmi zavaró benne.

2022. márc. 8. 18:26
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
Mit mondott? Miért zavarta?
2022. márc. 8. 19:36
 8/12 anonim ***** válasza:
68%
Nekem is kéne,de én pont emiatt nem merem,inkább cserélek többször fehérneműt,meg ha van lehetőség többször fürödni,akkor megteszem a tisztálkodást,de így saját szemmel nem zavarna egyáltalán,de mint viselő biztos járna rajta az agyam,viszont nem értem a lányt,akit zavart..nem is menstruáltál,tehát nem tudom mi lepte meg,most ne haragudjon senki,de na
2022. márc. 9. 01:05
 9/12 anonim ***** válasza:
68%

2-es: Nem minden nőnek. A méhnyaknyák természetes, de nincs minden nőnek szüksége tisztasági betétre minden egyes nap. Nekem sem kell naponta használnom, csak peteérésnél és akkor sem mindig menstruációig, van, hogy menstruáció előtt pár nappal már nem kell. De tudok olyan nőt is, aki mindig használ, azzal sincs probléma, ha nem betegség miatt van állandó folyása. :)

4-es: Nem kellene meglepetést okoznia, valóban. Nem is okoz szerintem, de hiába mindkét fél nő, nem biztos, hogy egyformák. Vannak olyan nők, akiket zavar, mert a folyásról nem egy természetes folyamat jut eszükbe, hanem valamilyen fertőzés.

8-as: Szerintem használj, amikor szükségét érzed, komfortosabb úgy, mint nedves bugyiban szaladgálni, nem biztos, hogy mindig adódik lehetőség cserélni vagy fürödni. :)

Ez a téma elő szokott jönni, így ismerek olyan nőt, aki nem szereti orálisan kényeztetni a párját, de megteszi, ha kell. Az ilyen nőt az is zavarja, ha izgalmi állapot során túlságosan is nedves lesz a partner. Aki finnyáskodik, annak nem bizalomgerjesztő egy betét látványa, mert belegondol abba, hogy ott most történik valami és neki azt kell érintenie, nyalnia. Tudok olyan nőről, akit nem zavart a betét látványa, de az mégis zavarta, hogy úgy kellett orálisan kényeztetnie a partnerét, hogy előtte olyan folyása volt, hogy elázott a fehérneműje.

Kérdezőnek: Egyszerűbb, ha tisztázzátok, hogy mi volt a gondja vele.

2022. márc. 9. 01:48
 10/12 anonim ***** válasza:
65%

Na jó,ez durva,hogy vannak ilyenek.

Nekem van barátnőm (nem régóta),annyit közöltem már vele,hogy elég hamar és bármikor benedvesedek,kicsit mindig az vagyok,de ez így nem került fel,mert csak nadrágon keresztül nyúlt pár mp-re oda egyszer,és úgy meg nem érezni,de ez durva,hogy van aki emiatt nem akarja a másikat kielégíteni.

2022. márc. 10. 14:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!