Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki leszbikus és a lányos lányok iránt érdeklődik,akkor hogyan tud párt találni?
Figyelt kérdés
Ez egy általános kérdés, nem vonatkozik rám csak érdekel.2022. márc. 7. 21:02
11/12 anonim válasza:
Nem akarok beszállni a vitátokba, de tagja vagyok pár bi-leszbi csoportnak a fb-on, és én ledöbbentem, hogy mennyi nő keres magának barátnőt a férje mellé. Nem csak hármasra, hanem teljesen külön is. Legtöbbször persze csak szexre.
Ezenkívül többször hallottam már vissza leszbikus lányoktól, hogy azért nem ismerkednek velem (én bi vagyok), mert az ilyenek (mint én) csak kihasználják a lányokat, de kapcsolatot nem akarnak. Tehát gondolom, hogy ha ezt tapasztalták, akkor azért vannak ilyen nők. Biztos nem kva sok, ahogy írtad, de azért akadnak.
12/12 anonim válasza:
Sehogy, mindig a heterók jöttek be, plusz félénk vagyok..
Nem megy ez nekem, pedig nagyon szeretnék már valakit.
26l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!