Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi a szerelmi történetetek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a szerelmi történetetek? Hogyan jöttetek össze, mennyi idő, és hova tart most a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Leszbikusoknak és melegeknek, az ismerőseim eddigi tapasztalataik alapján sokkal nehezebb az ismerkedés. Kíváncsi vagyok, hogy akinek sikerült a komoly kapcsolat, milyen sztori húzódik mögötte.
2022. márc. 6. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
47%

Szia. Én még sehol se tartok, mert félek, hogy rossz bérrel próbálkozom.

Szerintem erre az egyetlen megoldás a társkereső oldal, ahol be tudod bökni, hogy azonos neműt keresel. Mert oda egyértelműen csak a hozzád hasonlók mennek.

Én is szerintem csak ezt fogom merni meglépni.

2022. márc. 6. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:
*rossz emberrel*
2022. márc. 6. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:
85%

Tinderen ismertük meg egymást,nem is ő húzott jobbra.

Én írtam rá,de hamar szimpatikus lettem neki,mert tetszettem is neki,meg nem az általános dolgokkal indítok,elég furán sikerült visszaemlékezve xd

Egyik talinkkor,arra már volt szeretlek,bár nem mondtuk ki,de ő megkérdezte lennék e a barátnője,én akkor ki is mondtam egy ilyen csend részben,mert azt éreztem.

Az ismerkedés jobb volt. Mióta kapcsolat van stresszes picit néha,olyan elvárásokkal teli,már majdnem szakítottunk is kb 2 hétre rá,hogy kapcsolatba léptünk. Előtte több,mint 2 hónapig ismerkedtünk,nem tudtunk sokat talizni. De most csak azért imádkozok,hogy az 1.hónapfordulót megéljük (így együtt),mert nálunk úgy néz ki kis terveket lehet alakítani. Én biztosabbnak gondoltam,ő is engem,de aztán voltak problémák (alapokkal,ami ugye fontos) ismerkedésnél és ez rosszabbul jött ki a kapcsolatban. Úgyhogy a miénk végülis most nem a legszebb szerelmi sztori,de komolyan,ha összeszedjük magunkat,akkor az biztos,hogy ez a legerősebb lesz,ha nem szakad szét,úgyhogy a kitartáson fog múlni,meg persze a szerelem,ami már most is összetartja,meg a remény,meg a tettek.

2022. márc. 6. 22:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hű #3-as, ezt nehezen bogoztam ki, de ha jól értem, sok sikert nektek! :)

Mi gyakorin ismertük meg egymást a barátnőmmel. Gyorsan lejött, hogy hasonlítunk egymásra. Könnyű volt beszélgetni. Mivel messze laktunk egymástól, majd egy hónapig csak beszélgettünk (messengeren, telefonon, videón keresztül). Mikor találkoztunk, nem volt kérdés, hogy együtt vagyunk. Konkrétan egy nyaralás volt az első randink. Együtt töltöttünk 4-5 napot, majd nemsokra rá hozzá is költöztem, csak hogy erősítsük a sztereotípiát. :D Nagyon gyors és intenzív volt már az elején a kapcsolatunk. Ennek lassan 7 éve. Azóta is szeretet és boldogság van. Ha lehetne már rég a feleségem lenne, bár most is olyan, mintha házasok lennénk. Erre tart a kapcsolatunk, továbbra is boldoggá tenni a másikat és szeretni, elérni a közös céljainkat.

Bocsánat, ha nyálasra sikerült.

2022. márc. 7. 12:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

#4es Köszönjük!!:)

Nagyon izgalmas és egyedi történetetek van,valójában így kéne működnie,ha megoldható,mert így már az elején kiderült milyen amikor több napot együtt vagytok 0-24ben,az életmódotok és így nagyon izgi lehetett tényleg😁!

2022. márc. 9. 00:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szülinapi buliban találkoztunk.

Egy biliárd szalonban.

Kiderült,hogy még soha nem bilárdozott. Ugyhogy egy csapatban vertek minket xarrá. De a buli vége után mi maradtunk és én tanitgattam,mert nagyon megtetszett neki.

Aztán még hívott párszor lökni a golyokat,moziba,meg mindenféle progikat találtki. Aztán egyszer csak kinyögte,hogy első pillanatban megtetszettem neki.

És a többieltől kèrdezett rólam:van e valakim stb.

És amikor azt is megtudta,hogy leszbikus vagyok akkor startolt igazán...de félt bevallani az érzéseit. És a folyamatos eggyüttes programokkal probálta kideriteni,hogy mivan?

De nem jutott egyről a kettőre. Azért mert amugy béna vagyok ilyen téren,és nem fogtam a jeleit.

De neki viszont már tudnia kell,mert különben meghülyül.

Na ott akkor elmondtam neki,hogy nekem is tetszik és ezért logok vele,csak nemigazán tudtam,hogy nála mivan.

Na akkor volt nagy összeborulás,csókolozás.

És ugyan ebben az országban nem házasodhatunk össze,de azért megkértem a kezét és igent mondott.

Amugy 10éve vagyunk együtt.

2022. márc. 9. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!