Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
*Felhasználói név kérdése:
Az mennyire szexi, ha három ujjatok is befér neki aktus alatt?
Figyelt kérdés
Nem kiábrándító?2022. márc. 3. 19:11
1/11 anonim válasza:
Nem tartom szexinek, 3-mal az nekem már túl durva. De kiábrándítónak se.
3/11 anonim válasza:
Ebben semmi kiábrándító nincs. Kellően fokozatosan izgatva simán belecsusszan három ujj is egy punciba.
4/11 anonim válasza:
Én egy jó órás izgatás, előjáték, ujjazás alatt 4 is befér, pedig nem vagyok tág, mert alap esetben, egyből nem fér be
5/11 anonim válasza:
-4-Akkor te nagyon jól tágulsz . És a partnered mit mond ?
6/11 anonim válasza:
Nagyon szereti :) biztos köze van, ahhoz, hogy tudja, alapesetben nem vagyok annyira tág :D
4es vagyok
7/11 anonim válasza:
A nőknek azért elég vékonyka ujjaik vannak 🙂 abból 3 simán. De elnézve néhány férfi kezét... Biztos innen van a feltételezés, hogy 3 már sok. Persze, az övékből igen.
9/11 anonim válasza:
sőt ha az öklöm is az még izgatóbb...
10/11 anonim válasza:
Tudom, hogy a hüvely rugalmassága nem a partnerek számától függ, de nekem valamiért kicsit kiábrándító. Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!