Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lanyok! Nektek volt már ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Nektek volt már ilyen erzesetek?

Figyelt kérdés

Veletek volt már olyan hogy több mint egy éve szerelmesek vagytok egy olyan nőbe aki jóval idősebb nálatok és nem megfelelő viszonyban vagytok? Itt tanar-diák/edzo-tanítvány viszonyra gondolok.

Velem ez a helyzet és nem tudom mit csinaljak, helyzethez képest sokat tudunk beszelgetni, olyankor mindig nagyon aranyos és kedves, nem mellesleg gyönyörű és sokszor van olyan hogy felig megolel oldalról vagy ráteszi a kezet a vállamra közben megfogom a derekát és olyankor meg jobban mosolyog de ezek ellenére sem tudom eldönteni hogy ő vajon mit erez, mert van olyan is mikor ilyen dolgok egyáltalán nincsenek, pedig előtte mosolygott vagy nevetett. Szoval nem ertem és nem merem megmondani neki mert felek hogy akkor csak elrontanam azt ahogy most vagyunk.

Ti már voltatok ilyen helyzetben? Ha igen mit csináltatok és hogy sikerült ezt kezelni, esetleg valami tanács?

2022. febr. 23. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Edző-tanítvány viszonynál szerintem vállalható. Persze nem írtad a korodat.

Ha vagytok olyan viszonyban, beszélgethettek a szerelemről, fiúkról, hátha kiderül valami.

2022. febr. 23. 18:24
 2/5 anonim ***** válasza:
95%

Én voltam hasonló helyzetben, két évig biztos hogy tartott nálam a dolog. Utána valahogy az idő múltával rájöttem, hogy el kell engednem, nálam egy tanár volt az illető.

Viszont jelenleg is ilyen problémákkal küzdök, annyi különbséggel, hogy nem akkora köztünk a korkülönbség és több az esélye annak, hogy lehet valami belőle.

Tanácsot talán annyit tudok adni, hogy légy türelmes magaddal szemben.

2022. febr. 23. 19:01
 3/5 A kérdező kommentje:

Tenyleg, bocsánat a koromat elfelejtettem, 11 év van köztünk és 17 vagyok ő 28 lesz.

Köszönöm az eddigi valaszokat!

2022. febr. 23. 19:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Huhh, hát ha tanár-diák akkor az lehet kicsit necces, bár attól puhatolózhatsz nála. (Pl hogy szted mennyire nem elfogadó a magyar társadalom lmbtq terén és hogy ő mit gondol erről)

Am idén érettségizel? Mert ha igen és Ő a tanárod, akkor sztem mindenképp érettségi után kellene konkrétan rákérdezni, arra hogy Ő mit érez vagy épp nem érez.

2022. febr. 23. 21:36
 5/5 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
Nekem volt ilyen a gimnáziumban az egyik tanárnőmmel, évekig, de valahogy kimondatlanul is levette rólunk egyből mindenki, hogy valami van, még az is, akinek fogalma sem volt arról, hogy én a nőket szeretem, arról meg főleg nem, hogy a tanárral mi a helyzet. Tudod, érződik az a levegőben és a szemek csillogásában. Rengeteget beszélgettünk és mindig találtunk valami okot arra, hogy egymáshoz érjünk, de csak később került sor olyan beszélgetésre, amiben elmondta, hogy neki volt-e már leszbikus élménye vagy sem. Nehéz ez.
2022. febr. 24. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!