Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, lánynak milyen virágot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, lánynak milyen virágot visztek 1. randira?

Figyelt kérdés
Ha visztek!
2022. febr. 22. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én liliomot kérek,az a nagy kedvenc :)
2022. febr. 22. 16:23
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Első randira csak akkor vinnék, ha tudom, hogy mit szeret. Ez az egész virág dolog csak akkor romantikus szerintem, ha azért viszed, mert tudod róla, hogy, mint az 1-es, a liliomot szereti, akkor személyes, és kedves gesztus. Egyébként csak egy olcsó "marketing fogás". Az is lehet, hogy allergiás rá.
2022. febr. 22. 16:30
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Én beégtem a virággal, mert mint utólag kiderült elég környezettudatos csaj volt. Úgyhogy csak óvatosan.
2022. febr. 22. 18:25
 4/7 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
95%
Csak amit szeret. Ha nem tudod, mi az, akkor édesség. Ha abból sem tudod, hogy mit szeret, akkor maradj egy kedves kis tárgynál szerintem.
2022. febr. 23. 00:49
 5/7 anonim ***** válasza:
41%

Első randikon nem szoktam ajándékozni. Nem is várom el én sem. Az első randi számomra olyan, hogy tetszik-e a jelleme, ahogy beszél, ahogy kifejezi önmagát, vadító-e számomra az illata és van-e közöttünk valami különleges szikra. Ha nincs, akkor szépen megköszönöm a rám szánt idejét és elköszönünk. Akkor kezdek el apróságokkal foglalkozni, ha mondjuk már elmondta vagy rájövök, hogy mik a kedvencei. Ami mindig beválik az az első lakáslátogatás. Csinos ruha, megfőzöm a kedvenc ételét, vörösbor, gyertya, közösen nézzük éjszaka egy takaróval az eget és beszélgetünk.

Számomra a virág olyan, hogy nem muszáj mindig adni. A legjobban eső virág az, amelyikre nem számít. Ha munkaidőben bejelentés nélkül (ha lehet, mondjuk egy boltban) meglátogatom csak annyira, hogy adjak egy puszit és egy csokor kedvenc virágot, akkor mi nők nagyon cukin el tudjuk szégyellni magunkat, de amúgy meg jól esik, mert mások mosolyognak ránk, talán még irigyek is lesznek:) Amúgy pedig mindenki mást szeret. Volt olyan barátnőm, aki például a rózsát kifejezetten utálta, mert közhelyesnek tartotta.

2022. febr. 23. 13:54
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
Én rózsát vinnék.De nem vöröset elsőre...
2022. febr. 23. 19:47
 7/7 anonim ***** válasza:
95%

Tulipánt vagy minirózsát, tarka válogatást... 🙂

Én ritkán adok virágot, inkább kapni szoktam, de nem a barátnőmtől, hanem a barátnőm kisfiától. 😃

2022. febr. 25. 22:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!