Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Melyik a kedvenc...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Melyik a kedvenc testrészetek egy másik nőn?

Figyelt kérdés

Számomra a szép, formás mellek a befutók mérettől függetlenül. Van valamilyen fétisetek, vagy egy kedvenc testrész, amire hihetetlenül fel tudtok izgulni?

Kategória!

2022. febr. 15. 13:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
#14 vagyok, a párnás kis poci szerintem is imádnivaló 😁
2022. febr. 16. 20:31
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Kézfej (természetes körmökkel, natúran vagy pirosra festve), hosszú vékony lábak (inkább keskenyebb csípővel, és nem baj, ha a hasa nem teljesen lapos), és hát a mellek 🙄 (inkább kicsi/közepes)

De a legfontosabb egyértelműen az arc.

2022. febr. 17. 22:17
 23/27 anonim ***** válasza:

Vàltozó.

Arc összképe, kéz és/vagy kar,száj, orr, mell (legtöbbször inkább póló alól kikandikaló mellbimbó), punci.

2022. febr. 18. 23:42
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

kulcscsontot még nem láttam írva, nekem az

egyébként meg nyak, has szintén

2022. febr. 20. 19:27
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Száj,arc,nyak,kulcscsont,váll,(pont tenyérbe illő,szép kerek)domborulatok😃,poci :)
2022. febr. 20. 22:18
 26/27 anonim válasza:
100%
Punci, ajkak, váll, cici
2022. márc. 31. 09:10
 27/27 anonim ***** válasza:

Ezek mind befutók lehetnek, ha legalább a fele rendben van a hölgyön. De a mostani páromnál mind 10/10 úgyhogy szerintem nem fogok váltani egyhamar 😎

Haj, fülek, szemek, arc, orr, ajkak, kulcscsont, nyak, vállak, lapocka, mellek, bordák, has, hát, felkar, könyök, alkar, kéz, ujjak, alhas, derék, csípő, fenék, punci, combok, térd, vádli, lábfej.

Ja és közben volt olyan kérdés is, hogy mi az ami nem tetszett de megszerettem.

Ez a borotválatlanság 😁

Nyilván az ami kordában van tartva, olyan szőr, na de azt nagyon nagyon megszerettem 😀

Valamint szeretem a természetességet minden téren 😀

2022. júl. 28. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!