Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Érdekelne, hogy más emberek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekelne, hogy más emberek hogyan bírkóznak meg azzal, mikor felismerik hogy ők leszbikusak vagy hogyan tudatosul bennük?

Figyelt kérdés
Hello, 18 éves lány vagyok és...hmm..nem tudom. Csak szeretnék beszélgetni emberekkek akik tudják milyen furának és nagyon zavarodottnak érezni magad mikor rájössz hogy tetszik egy másik lány...vagy valami ilyesmi
2022. febr. 12. 16:53
 1/4 anonim ***** válasza:
35%
18évesen ez még alakulhat. Tudom tudom 18evesen már felnőtt az ember,de csak jogilag. Testilg lelkileg még fejlödhetünk egy darabig.
2022. febr. 12. 17:18
 2/4 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
100%
Azt hiszem, hogy nekem már gyerekként (ovis korban) megmutatkozott, hogy leszbikus vagyok, csak nem tudtam, hogy miért szeretem a tv-ben azokat az előadásokat nézni, amikben nők vannak, nem tudtam, miért álmodok sokat azokról a nőkről, akik akkor tetszettek, ha lehet ezt a szót használni egy ovis gyereknél. :) Úgyhogy nekem nem okozott nehézséget, mert természetes volt, viszont a nagy aha-élmény általános iskola felső tagozatában jött, 6.-7. osztályban, engem egyáltalán nem zavart.
2022. febr. 12. 17:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
10 éves koromban voltam először szerelmes egy lányba, akkor kezdtek el szexuális gondolataim lenni lányokkal kapcsolatban, de már évekkel előtte is olyat játszottam, hogy összeházasodom a barbi babámmal és hasonlók. Csak 12 évesen tudatosult bennem, hogy ez azt jelenti, hogy leszbikus vagyok, de engem sosem zavart, hiszen mindig is ilyen voltam, tehát nekem ez a természetes és egyértelmű.
2022. febr. 12. 18:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát a jéé! érzésben egy ideje benne vagyok.. nézem magam kívülről, és nem hiszem el..be vagyok tojva...nem tudom mit kezdjek ezzel, és magammal..

lévén 46 éves vagyok családdal, gyerekkel...agyam eldobom..

Felvatva röhögök, és őrjöngök, hogy ez nem létezik ennyi idősen..

Eddig hol voltam??

2022. márc. 26. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!