Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek szexi, a koldok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

*Felhasználói név kérdése:

Szerintetek szexi, a koldok felett levo kis szorocske? Leszbikus kat.!

Figyelt kérdés
2022. febr. 8. 22:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Ha pihe szőr az még cuki. Nagyobb már nem annyira. Főleg ha fekete.
2022. febr. 8. 22:17
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon! Imádom
2022. febr. 8. 22:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne barátnőm én szószerint szőröstől bőröstől szeretném.
2022. febr. 9. 00:32
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Nekem nem tetszik 25/L. A ferfiak szőrösek ott ha egy nő nagyon szörös ott akk valószínűleg valami hormon probléma van.
2022. febr. 9. 18:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van ott egy kis szőr, még sincs hormon problémám. Ez alkat függő.

Azt azért el lehetne ismerni, hogy a nők is szőrösek.

2022. febr. 9. 18:16
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
Elozo vagyok, el lehet ismerni de nekem nem nő ott szőr, es akikkel voltam nekik sem volt 25/L
2022. febr. 9. 18:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

5-ös válaszoló vagyok. Mondjuk a kérdező esetleg illusztrálhatná milyen kis köldök szőrre gondol. Pihére? Esetleg olyanra ami már sötétebb színű?

6-os esetleg nem lehet, hogy világos színű a hajad?

Én sötét hajú vagyok.

2022. febr. 9. 19:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Van aki úgy érzem úgy állítja be, hogy a szőr egy nőn bizonyos helyeken nem normális. És ha nem normális akkor mi van? Lehet hormontúltengés vagy csak ilyen alkat de nincs szüksége gyógyszeres kezelésre, attol még igenis van ilyen nő. Nekem a bimbim körül van szőr körben, csipesszel kiszoktam szedni mert zavar, és valószínűleg páromat is zavarná, de ez nem is érdekel, ha azt mondaná, hogy nem zavarná, engem igen. Emellett az állam alatt is nő szőr, nem fekete, de látszik, és megtud nőni akár fél centisre is, ott szintén csipeszt használok. Köldökömön nem nő szőr.

Ha bárki azt érzi, hogy nem normális a szőrmennyisége és nagyon zavarja, két opciója van: vagy eltávolítja, vagy orvosi segítséget kér.

Ettől függetlenül bárkinek bármilyen mennyiségű szőre van, lehet szerethető, de ízlések és pofonok.

Válaszolva a kérdésre: számomra szexi tud lenni ha picit pelyhes

2022. febr. 10. 16:45
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha természetes, ha nem, én vállalom a véleményem: a szőrtelen női testet kedvelem.

N

2022. febr. 10. 18:54
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, hasznosak voltatok
2022. febr. 10. 22:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!