Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általános- középiskolai leszbikus tanár-diák élményeitek vannak?
Középsuliban volt egy 27éves torna tanárnőnk,aki elég jófej volt,velem különösen.
Lelki sikon is megvolt az összhang. Lehetett vele hülyülni külön orák kertében.
Az egyik ilyen alkalmával csókoltmeg. (Mondjuk tettem is érte,azaz cicáztam vele de én hülyülésnek fogtamfel) aztán látta rajtam a döbbenetet és jött:ezt nem kellet volna,hülye voltam,azt hittem ,bocsássmeg,stb.
A döbbenés után egy felnőttes gondolatot sikerült kipréselni magamból:
Jól gondoltad...de amíg a tanitványod vagyok ne legyen semmi.
A semmi nem valosultmeg mert sulin kívül találkoztunk vagyis inkább randizgattunk. Néha volt szájra puszi is.
És végül érettségi után gyakorlatilag aznap egy párrá alakultunk.
Mielőtt jönne az utálkozás meg pedofilozás közlöm,hogy oktoberi vagyok,a csók januárban történt tehát már nagykorú voltam.
Szerintem nálunk jól jöttki a dolog de,nem tartom követendő példának. Nagyon nehéz volt aza a 6hónap amig még suliba jártam és egyilyen van-nincs kapcsolat fenntartása és érettségire készülés egyben.
Plusz látja,hogy mi van velem és néha tanárrá változott...
Az álltalános iskolás az viszony ,viszont bűncselekmény azt kőkemenyen állitsák bíroság elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!