Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Általános- középiskolai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általános- középiskolai leszbikus tanár-diák élményeitek vannak?

Figyelt kérdés
Mi, mikor, hogy történt?

2022. febr. 8. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Remélem nincsenek. Se hetero, se homo kapcsolat ne legyen egy általános vagy középiskolás tanár és diákja között, mert gyomorforgató.
2022. febr. 8. 18:41
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Eleve az ritka, hogy egy tanárnő - pláne általános iskolában - a diákájával "kezdjen" aki gyakorlatilag még gyerek. Ezen belül a leszbikus még ritkább. Szóval túl sok ilyen történetet szerintem nem fogsz olvasni még a külföldi sajtóban sem.
2022. febr. 8. 19:51
 3/8 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
100%
Nekem van egy a gimnáziumból, de végül nem történt semmi testiség, inkább csak lelki síkon voltunk összehangolódva. Mondjuk azt mai napig nem tudom, miért lépett vissza, amikor már rendben lett volna a dolog, de már nem is lényeg. :)
2022. febr. 11. 05:07
 4/8 anonim válasza:
83%
Volt egy 20as tanárnőm aki miatt az órái után néha lecserélhettem volna a bugyimat, észrevette hogy próbálok flörtölni vele ezért incselkedett, villantgatott ha senki nem figyelt de nem lett belőle semmi szóval szerintem csak az önbizalmát növelte általam :)
2022. febr. 13. 22:02
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
remélhetőleg nem. annak a tanárnak semmi keresnivalója tanári pályán. Ha meg általános iskolásról van szó, akkor egyesen sitten a helye annak a hetero vagy meleg tanárnak aki kikezd egy gyerekkel.
2022. febr. 13. 22:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Középsuliban volt egy 27éves torna tanárnőnk,aki elég jófej volt,velem különösen.

Lelki sikon is megvolt az összhang. Lehetett vele hülyülni külön orák kertében.

Az egyik ilyen alkalmával csókoltmeg. (Mondjuk tettem is érte,azaz cicáztam vele de én hülyülésnek fogtamfel) aztán látta rajtam a döbbenetet és jött:ezt nem kellet volna,hülye voltam,azt hittem ,bocsássmeg,stb.

A döbbenés után egy felnőttes gondolatot sikerült kipréselni magamból:

Jól gondoltad...de amíg a tanitványod vagyok ne legyen semmi.

A semmi nem valosultmeg mert sulin kívül találkoztunk vagyis inkább randizgattunk. Néha volt szájra puszi is.

És végül érettségi után gyakorlatilag aznap egy párrá alakultunk.

Mielőtt jönne az utálkozás meg pedofilozás közlöm,hogy oktoberi vagyok,a csók januárban történt tehát már nagykorú voltam.

Szerintem nálunk jól jöttki a dolog de,nem tartom követendő példának. Nagyon nehéz volt aza a 6hónap amig még suliba jártam és egyilyen van-nincs kapcsolat fenntartása és érettségire készülés egyben.

Plusz látja,hogy mi van velem és néha tanárrá változott...

Az álltalános iskolás az viszony ,viszont bűncselekmény azt kőkemenyen állitsák bíroság elé.

2023. jún. 26. 14:10
 7/8 A kérdező kommentje:
6: együtt vagytok még?
2023. jún. 26. 15:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2023. jún. 26. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!