Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Vélemények erről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények erről?

Figyelt kérdés

Van egy lány,akivel ismerkedünk mondhatni jó ideje,éssss a szerelmi vallomás mondjuk úgy megvolt de nem vagyunk együtt. Volt egy hosszú kapcsolata, nem kérdeztem,hogy 2 éve vagy még 2021ben ért e véget,mert kit izgat. De mire jó az instagram? Hát észrevettem,hogy miket kedvel,és ilyen múltbéli személyhez köthető depis bejegyzéseket is szokott. Nem tudom engem ez összezavar azért,mert mással kavart utána,miután szakított a párjával,akit már nem szeretett meg mindkettő eléggé betett neki.

Most ilyenkor kéne aggódni?

Nekem is szokásom egyik legjobb barátnőm miatt még olyasmit kedvelni amit hozzá tudok kötni,szerelmes is voltam belé,de már nem vagyok.

2022. febr. 5. 23:49
 1/6 StevenUp ***** válasza:
74%
Mindenki máshogy, másmilyen sebességgel dolgozza fel a szakítást. Lehet ő nagyon kötődött ahoz a partnerhez és nehezebb, hosszabb idő elengedni. Légy vele türelmes és hálás lesz érte
2022. febr. 5. 23:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
1. teljesen igaz!
2022. febr. 6. 00:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát kiderült,hogy nem kicsi a gond de semmiképp nem kötődik hozzá csak negatív értelemben, úgyhogy inkább segítenem kell,mert lelki sebet okozott😞 De #1 köszönöm a segítő szavaidat még lehet szükségem lesz rá a jövőben és majd ezzel nyugtatom magam!
2022. febr. 6. 00:46
 4/6 StevenUp ***** válasza:
100%
Légy pozitív. Kiderült a gond ami azt jelenti hogy ketten meg tudjátok oldani. Ezt kell erősíteni magatokban. Hiszen egy csapat vagytok
2022. febr. 6. 12:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak nagyon ideges vagyok és azon jàr az eszem,hogy hogy támadjam az exét. Érzelmileg,vagy fizikailag vagy mindkettőben. Ez önző,tudom,de ha az általa okozott múltbéli szar miatt én fogok,meg minden környezőbeli szívni,de főleg én mert mondjuk nem kapok akkora bizalmat és stb akkor ott már jogosan szakadna el az önkontrollom. Francnak vannak exek..
2022. febr. 6. 13:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne fektess abba energiát, hogy az ex-el foglalkozz, nem vezetne sehova. A kapcsolatotokat építsd.
2022. febr. 6. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!