Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kinek milyen lányok tetszenek? 💞

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen lányok tetszenek? 💞

Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 17:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Nekem mindegyik. Csak elbírja a farkam 😜
2022. febr. 5. 19:41
 12/19 anonim ***** válasza:
84%

Nekem régebben inkább csak a fiús lányok jöttek be, aztán magam is meglepődtem, de változott az ízlésem. Egyre jobban bejönnek a nőies lányok.

Fontos a természetesség is és valahogy nagyon megtudnak fogni a nagy világos szemek.

2022. febr. 5. 20:27
 13/19 anonim ***** válasza:
83%
Nekem a lányosak tetszenek, de igazából nincs tipikus ami bejön. Fogjon meg valamivel és legyek neki fontos és már le is vett a lábamról 25/L
2022. febr. 5. 22:23
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Inkább a lányosak tetszenek, de akik a kettő között vannak azok is bejönnek.

Legyen humora és ápolt legyen, na meg persze lehessen vele beszélgetni bármiről.

Az sem árt ha a libidónk is egyezik.

2022. febr. 6. 06:18
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

nőies lányok, azon belül mindegy, de előny: türkiz vagy világoskék szem, , csíkokban szőke haj, "éles" kulcscsont, szeplők, keskeny száj, nem tisztafehér bőr

belsőre meg olyan magas elvárásaim vannak, hogy arról inkább nem beszélek, legyen elég annyi, hogy nem lepődöm meg azon, hogy évek óta nincs senkim.

2022. febr. 7. 18:47
 16/19 anonim ***** válasza:
65%
15-ös, talán el kellene hagynod az ideákat.
2022. febr. 7. 19:03
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
A kelet-ázsiaiak. De nem fétisszerűen, a személyiség is számít, csak külsőleg nagyon szépeknek találom őket.
2022. febr. 7. 21:21
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a lányosak az ideáljaim. Nem tehetek róla, de nagyon tetszik, ha van melle, kis pocija és szép feneke is. Mindemellett én olyan nőt keresek, aki napközben olyan, mint a legjobb barátnőm. Kézenfogva sétálgatunk, sokat nevetünk, kipróbálunk új helyeket, finomakat eszünk és mindent megbeszélünk. Esténként zuhanyzás után pedig nem fordul el telefont nyomkodni, hanem tényleg csak egymásra figyelünk és bujcizunk egy film előtt és kimutatjuk a másiknak, hogy mennyire törődésünk vele és mennyire szeretjük. Meg tényleg a nőiesség és a vonzó jellem mindent visz. Engem egy magassarkúval és egy magabiztos kisugárzással simán le tudna venni a lábamról egy értelmes nő. Szeretem, ha van mindenről egy saját meglátása és nem merül ki a tudomány abban, hogy a kutyik cukik és társai. 23L
2022. febr. 8. 10:13
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen lány megtetszhet, de legyen ápolt mindenképp, és a személyiség a legfontosabb, ha az nem tetszik, lehet bármilyen bombanő.

Ami nagyon nagyon tetszik: sima bőr, kellemes hang, viszonylag vékony testalkat (nem sovány, nem is duci), viszonylag kis mell és kerek fenék. A többi tényleg mindegy. Lányos vagy fiús, szemüveges vagy sem, barna vagy szőke, lehet bármilyen bőrszíne vagy bármilyen haja stb.

2022. febr. 10. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!