Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legextrémebb dolog (szexben), amit a párod kérésére megtettél?
Figyelt kérdés
Kategória!2022. febr. 5. 13:53
11/18 anonim válasza:
Leszoptam egy srácot a kedvéért és ő végignézte. Nem volt kellemes élmény.
12/18 anonim válasza:
nem tudom miért pontoztatok le, leszbikusként nem volt jó élmény, és szerintem elég extrém is. de mindegy.
13/18 anonim válasza:
Okot nem tudok rá mondani, de én fix nem tettem volna meg, akkor hagyjon el, de biztos hogy nem.
14/18 anonim válasza:
fentebb is írtak dolgokat, amiket nem szívesen tettek meg, vagy megbántak, mégse pontozták le. Semmi gond, nyilván én is tanultam belőle, de ez a képmutatás, kettős mérce kissé bosszantó, ennyi.
15/18 A kérdező kommentje:
Egy ilyen volt, a szadista, én azt is lepontoztam.
Vsz. azt azért kevesebben, mert ott legalább a nő-nő felállás maradt.
2022. febr. 11. 10:53
16/18 anonim válasza:
Komolyan nem értelek kérdező, kiírod, hogy "legextrémebb" aztán aki megoszt veled tényleg extrém dolgot, azt meg lepontozod. Milyen válaszokra számítottál?
17/18 anonim válasza:
kérdező: már bocs, de ez nem korrekt tőled. Lepontozod azt, aki rendes választ adott, csak mert az a válasz neked nem tetszik?
"Hasznos a válasz?" Szerintem aki a kérdésre értelmesen és főleg relevánsan válaszolt, az hasznos. Szerintem a szadistás is, meg a cumizós is a kérdés szempontjából teljesen rendben volt. Sőt, mindkettő extrém. Az, hogy neked nem tetszett a szitu, nem releváns.
(Lehet lepontozni.)
18/18 anonim válasza:
Na elolvastam a kommenteket. És mivel a kérdező pontoz,nem válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!