Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Nektek tetszik ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek tetszik ha egy lánynak műkörme van?

Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 12:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
34%

Utálom, rosszul vagyok tőle...

(Ffi vagyok, látom a kategóriát, de nem bírtam ki, bocsánat)

2022. febr. 5. 12:10
 2/14 anonim ***** válasza:
81%

Imádom, hogy a pasik soha nem tudják megállni, bedumáljanak.

Kérdésre válaszolva, nem zavar, amíg nem igénytelen, vagy nagyon hosszú.

2022. febr. 5. 12:16
 3/14 anonim ***** válasza:
34%
Igen
2022. febr. 5. 12:19
 4/14 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Nekem is volt, mindig rövidre hagyva, szolidan, de csak zavart. Könnyű vele fájdalmat okozni. Én sem szeretném, ha lenne a páromnak, azzal nem lehet rendesen "dolgozni" :D
2022. febr. 5. 12:43
 5/14 anonim ***** válasza:
47%
nem zavar, ha van
2022. febr. 5. 14:49
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
Engem is zavar. Ha meglátom valakin megszólal a fejemben a Kill bill sziréna.
2022. febr. 5. 15:00
 7/14 anonim ***** válasza:
Attól függ,hogy mindig van-e neki,vagy nincs. Alapvetően nem kizáró máson,de pl én még nem tudom,h az ujjazással hogy állok,és ezt gondolom nem tudná jól megtenni,szóval nekem valamiért eleve a szexuális oldala ugrik be róla. Meg eddig,ha hírességeket is veszek,mindig az olyan jött be plátóiban is,akinek kicsi körme volt,és ismerteknél ilyet még nehezebb találni,nekem mégis az olyan tetszett meg,szóval emiatt őket hoztam fel példaként. De a karmolást meg el tudnám viselni.
2022. febr. 5. 22:13
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig szokott lenni, páromat nem zavarja. Általában M-es méret szokott lenni a körmeimen, mindig megkérdezem a páromat hogy zavarja e, de őt nem szokta. Mindketten lányok vagyunk
2022. febr. 5. 23:46
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha rövid, akkor nem probléma.
2022. febr. 6. 06:16
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik, de csak az ujjazás miatt. Olvastam egy olyat, hogy akkor vegyen fel az ember lánya gumikesztyűt és akkor majd tud, még nem próbáltam ki, jobban tetszik, ha nincs műkörme, vagy hosszúra hagyva.
2022. febr. 6. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!