Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek felé?
Egy gyárban dolgozom, ahol az egyik főnök csaj nagyok felkeltette az érdeklődésemet. Sajnos 16 év a korkülönbség köztünk (én vagyok a fiatalabb), fogalmam sincs hogy kezdeményezzek felé, viszont nagyon vonz magához. Nem tudok róla sokmindent, a közösségi oldalakon alig van jelen, nem tudom hogy van e párja, illetve azt sem, érdeklik e a nők. Visszahúzódónak tűnik, ezért nehéz a helyzet, és a korkülönbség miatt is. Nem találkozom vele sűrűn, de egy hetente, két hetente igen.
Van valami tippetek, tapasztalatotok, hogy hogyan kezdeményezhetnék felé?
Ez annyira nehéz. Nálam meg volt a lánnyal a munkahelyen a szemkontaktustól elkezdve a zavarba jövös mosolyig minden, dicsértük is egymást mindig, kerestük egymás társaságat, és hát az lett az egész vége, hogy kiderült, hogy heteró. Az a baj, hogy én egyáltalán nem tudok heteró fejjel gondolkozni, és ha összemosolygok egy lánnyal, rögtön arra következtetek, hogy bejövök neki, miközben csak szimplán kedves...
Szerintem valahogy finoman ki kell puhatolózni rögtön az elején, hogy melyik csapatban játszik, különben ha csak barátkoztok és találkozgattok, könnyen belezúghatsz, majd koppansz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!