Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Egy "könyvmoly" lánynak van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy "könyvmoly" lánynak van esélye egy sportos lánynál?

Figyelt kérdés

Az illető lánynak a könyvtár a paradicsom, imád olvasni, romantikus lélek, képes órákat elbogarászni a polcok között. A kiszemeltje pedig egy sportos lány, aki vagy fut, vagy úszik, vagy túrázik stb... Lehet jövője ilyen különböző érdeklődési körű embereknek? Vagy netán imponálna a sportos lánynak, ha a szóban forgó lány is nekiállna edzeni, még ha esetlenül is? Az említett, olvasni szerető lány képes lenne vele tartani akár a hegyekbe, az erdőbe, az uszodába, a kosárpályára, bárhová, csak hogy felhívja a másik lány figyelmét? Akár egy szál rózsával mutatkozna be, vagy ha nem is rögtön azzal kezdene, de szívesen adna neki virágot, vagy írna neki verset.

A lényeg nagyjából az volna, hogy szerintetek egy vagánynak (tűnő) lány viszonozhatja egy félénk, az idejét sokszor a könyvekkel eltöltő lány érzelmeit? Mi sülhet ki egy ilyesféle szituációból, ismerkedésből?

2022. febr. 2. 08:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Legjobb lenne bevágni ide egy gif-et amikor egy filmben a színész belenéz a kamerába ilyen fáradt arccal.

Nem k*csögösködni akarok, de.... Baker.... Ezt leginkább ő tudná megmondani, hogy bejössz-e neki nem? Ez nem ezen múlik h valaki könyvmoly a másik meg sokat sportol. Derítsd ki.............

2022. febr. 2. 08:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze, miért ne lehetne?
2022. febr. 2. 08:40
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne, szerintem az olvasó lányok igencsak jók (nem nem pasi vagyok)
2022. febr. 2. 08:46
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

Az ellentétek vonzása.

DE meg kell találni a közös pontot is. Ha a könyvmoly lány sosem tud elbeszélgetni az olvasmányélményeiről a másikkal, az hosszú távon nem lesz jó.

"Az említett, olvasni szerető lány képes lenne... "

És a másik?

2022. febr. 2. 09:17
 5/13 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem csak rövid kaland lehet ebből esetleg. Ennyire különböző temperamentumok nem tudnak együtt lenni hosszab távon.
2022. febr. 2. 09:21
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Hú, a leírás nagyon ismerős, szerintem nem először írsz ide ki hasonló kérdést.

Attól még, hogy sportol, szerethet ő is olvasni. Én pl pont ilyen vagyok, a két fő hobbim a sportok és az olvasás, úgyhogy nem biztos, hogy feltétlen esetlenkedned kell a futópályán. Azért nem baj, ha összekapod magad, mert ha összejöttök, biztos, hogy jót tesz a kapcsolatnak, ha együtt tudtok túrázni mondjuk. Viszont egyoldalú sem lehet a dolog, kell, hogy valamilyen szinten ő is érdeklődjön a te hobbid után.

A rózsával meg a versel szerintem csak finoman. Én nem azzal mutatkoznék be. Próbáld megismerni először. Mert az egy dolog, hogy te szereted az ilyen romantikus gesztusokat, ő még nem biztos, és pont az ellenkezőjét érheted el vele (megint magamból kiindulva). Először talán próbálj meg barátkozni vele, hogy jobban megismerd. Ő egyáltalán leszbikus?

Meg az sem ár, ha a nagy szerelmes vallomás előtt ő is megkedvel téged, még jobb lenne, ha szerelmes is lenne beléd. A szerelem pedig általában nem úgy jön, hogy valaki (idegen?) azt mondja nekünk, hogy szerelmes belénk, és hirtelen mi is szerelmessé válunk. Márpedig a kapcsolathoz ugye a viszonzás is szükséges.

Amúgy szerintem semmi nem zárja ki, hogy jól süljön el a dolog, csak figyelj rá, hogy ne legyél hirtelen "túl sok" neki.

2022. febr. 2. 14:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én eleg sportos vagyok és imponál ha másik sem punnyad.

Szóval valamit kezdj magaddal.

És jó lenne tudni,hogy a másiklány még mit szeret csinálni szabadidejében.

Én sem csak gyúrok 0-24ben.

Ha van valami közös nevező azon már ellehet indulni!

Addig max. kaland marad.

2022. febr. 2. 17:35
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hat mi egyutt turazunk, meg urbexelunk, meg estenkent felolvasunk baratnommel, igy olvasunk ki konyveket. Szoval minket alapban erdekel mindket dolog. De teged a sport nem, a masik miatt tenned meg, nem azert, mert akarod. A masik lanyt meg a konyvek nem. Persze rakaphattok arra is. De a leiras alapjan semmi, de semmi kozos nincs bennetek. Annak meg nincs ertelme. Elhiszem, hogy bejon, de szerintem ez a vonzalom pusztan szexualis jellegu, mintsem szerelmi.
2022. febr. 2. 18:30
 9/13 anonim ***** válasza:
50%

Az olvasás necces dolog. Azért mert ha nem sikerül megszerettetni valakivel gyerekkoraban akkor utána már szinte esélytelen. Azért szinte mert én szeretek olvasni annak ellenére hkgy gyerekként nem szerettem.

Mondjuk bőven nem mindent,inkább a dokumentum jellegű irásokat vannak novellák is. De a kötelezők nem kötöttekle annyira nem,hogy csak a Kincs kereső ment végig.

A túra másik ilyen ha gyerekként nem látod benne a szépet akkor felnőttként sem fogod. A sport nem ilyen az kell (ene) hogy kicsit fitebb legyen a nemzet. De azt inkább felnőtt korra unja meg az ember.

Na neked azt javaslom,hogy tudjmeg valahogy többet a masikról mert és magadról is mert akár milyen szharul hangzik ha csak 1-1hobbytok van akkor elégsekélyes az életetek.

Azaz biztos van mási is amit szerettek,esetleg még egyezik is az legjobb. De ha totál semmi akkor erre nem biztos hogy időtkéne szánni mert hosszú tavon nem menne.

2022. febr. 2. 19:47
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ilyesmik vagyunk párommal, csak nem szélsőségesen.

Nagy különbség, hogy bár nem vagyok könyvmoly, szeretek olvasni, de nem falom olyan sebességben a könyveket, mint barátnőm.

Én imádom a sportokat, ő annyira nem, de túrázni szeret, úgyhogy tudunk közösen.

Szinte minden másban nagyon hasonlóak vagyunk, a humorunk, a stílusunk, a gondolkodásunk.

Ha ti is hasonlóak vagytok és mellé tudtok egymás hobbijához társulni, simán működhet. Ha nem, hosszútávon a nagy ellentétek nem a jó kapcsolat táptalaja.

Puding próbája.. Sok sikert! :)

2022. febr. 3. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!