Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha rövid a hajam és sportos/fi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rövid a hajam és sportos/fiús ruhákat hordok, akkor mki gondolja rólam, hogy leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés

Munkahelyen, vagy a rokonok, utcán, ilyesmi? Szerintetek?

Nem szoktam pasisan viselkedni, nem olyan a mozgásom, beszédstílusom.

2022. jan. 23. 15:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha rövid hajú lányt látok már akkor esélyt látok rá hogy az legyen.
2022. jan. 23. 15:19
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Volt olyan hely ahol meloztam, hogy szinte minden no rovid haju volt. Es mit ad isten, mind ferjnel volt es gyerekei voltak. Vagy pasija volt. Ennyit a rövid hajrol... Szerintem maga a rovid haj, es meg a fius viselkedés sem garancia arra, hogy valaki leszbi, vagy bi legyen.
2022. jan. 23. 15:32
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
A rövid haj és fiús öltözék még nem jelenti, hogy leszbi hajlamaid vannak.
2022. jan. 23. 15:40
 4/10 anonim ***** válasza:
67%

Mert ez egy buta sztereotípia

+ Gondolom nem volt sok pasid, aztán ezzel magyarázzák

2022. jan. 23. 15:44
 5/10 A kérdező kommentje:
Én tényleg leszbikus vagyok, csak nem szoktam elmondani másoknak, de lehet, hogy anélkül is tudják rólam.
2022. jan. 23. 16:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, a rövid hajú nők leszbikusok, a rózsaszínű inges férfiak melegek, a kockásak favágók, a miniszoknyás csajok könnyen kaphatók. A vastag szemüveges fiúk gamerek.
2022. jan. 23. 18:18
 7/10 anonim ***** válasza:
63%
#6: A favágón besírtam, köszi :D
2022. jan. 23. 23:03
 8/10 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem nagyobb eséllyel leszbikusok az olyan nők, akiket nagy ívben kerülök, én is leszbikus vagyok ne érts félre, csak volt negatív tapasztalatom. Rámenősen hajtott ram és én nekem nem tetszenek a fiusak, és kellemetlenül érintett, azota kerülöm őket. 25/L
2022. jan. 24. 10:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a rövid haj önmagában nem férfias. Pl. Diana hercegnőnek mindig rövid haja volt, de egyáltalán nem voltak férfias vonásai. Ha viszont fiús ruhákat is hordasz hozzá, akkor az már gyanús.
2022. jan. 24. 20:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát azért sokkal rövidebb, mint Diana hercegnőnek :) oldalt olyan 2-3 cm, felül 5-7, vagy így valahogy
2022. jan. 24. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!