Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy közeledhetnék egyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közeledhetnék egyik osztálytársamhoz?

Figyelt kérdés

Lányok vagyunk mindketten.és hát lehetséges hogy tetszik.Már 3.éve osztálytársam😅végzősök vagyunk.és igazaból nemrég figyeltem fel rá.Én vagyok a csendes lány és ő meg a "hangos" aki sokszor van középpontban.És szeretném jobban megismerni:(

Közelebb kerülni hozzá.hogy csináljam?

Azt tudni kell hogy a legjobb barátja egy fiú akivel éjjel nappal együtt van,es nehéz megközelíteni.így tanácstalan vagyok

2022. jan. 21. 09:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Meg nem is beszelgetettek soha? Esetleg ismerösök vagytok facebookon vagy instan kovetitek egymast? Lehet valamit sejteni a lanyrol, hogy a lanyokhoz vonzodik?
2022. jan. 21. 10:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Ismerősöm facen.de beszelgettünk de az nem mostanában volt.Igazaból tudom mert beszélgetett valamiről es hallottam hogy ő biszex.
2022. jan. 21. 10:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérj tőle tanácsot. Bármiben.
2022. jan. 21. 10:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hat ha szemelyesen ennyire megközelithetetlen, mert mindig ott van a baratja, akkor probalkozz rairni. Valami lazaval, olyasmivel, hogy: Szia :) Csak nemreg tünt fel, hogy mar 3 eve osztalytarsak vagyunk es meg nem nagyon beszeltünk egymassal. Pedig tök szimpi vagy es szivesen megismernelek, ha neked sincs ellenedre :D

Ha en kapnek egy ilyen levelet, ebbe nincs semmi, en örülnek neki, mert en nyitott vagyok mindenki fele. Ha meg akarod ismerni, ne matematikai peldahoz kerj töle segitseget szerintem, hanem mondd, hogy meg akarod ismerni. Az ismerkedesben nincs semmi rossz, talalkoztok, programoztok, beszelgettek, aztan lehet lesz szikra is :)

2022. jan. 21. 11:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért baj, hogy ott van a barátja? Kiközösíted. Csináljatok valamit hárman. „Embert barátjáról”.
2022. jan. 22. 19:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!