Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ki szereti még a plátói...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szereti még a plátói szerelmet?Én igen, mert az elutasítást és azt, hogy nem szeretnek tudom kezelni, de azzal nem tudnék mit kezdeni, ha vonzódnának hozzám és viszont szeretnének.Vannak itt hozzám hasonlók?:)

Figyelt kérdés

2022. jan. 9. 22:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#11:05-ös Tudom, hogy jól nézek ki.Illetve nem érdekelnek valakinek a rossz tulajdonságai, nem zavar.Illetve türelmem és energiámra is lenne olyanra, akibe igazán szerelmes vagyok, pláne hosszabb ideje.Nem ez a probléma, amiket írtál.De ez ennél bonyolultabb, szerintem nem értenéd bámrit írnék, mert így sem érted, mint kiderült...
2022. jan. 10. 11:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy te véletlenül aszexuális?
2022. jan. 10. 20:21
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Állandóan plátói szerelmeim voltak eddig, elég hosszú, éveken át tartók. Voltak szép részei, amikor az az igazi szerelmes érzés járt át, hogy indokolatlanul vidám voltam, könnyebben ment a munka és volt kire gondolnom. Meg sok szép dolgot is adott nekem ez a néhány személy, annak ellenére, hogy sosem teljesült be a kapcsolat. A másik oldal viszont nagyon fájdalmas, amikor belegondolok, hogy közben az illető mással van, nem engem szeret, nincs mellettem, nem tudom merte jár és mit csinál éppen... Szóval nekem egy folyamatos hullámvasút, szépséggel és nehézséggel.
2022. jan. 24. 00:38
 14/14 anonim ***** válasza:
néha ilyen meg nem értett poétának érzem magam (hamisan), olyankor igen, szeretem, mert gyakorlatilag a plátói szerelem az egyik legkönnyebben megfogható téma
2022. jan. 24. 19:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!