Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti lefeküdnétek Varga Judittal?
Figyelt kérdés
Én igen 18f2021. dec. 31. 15:55
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
47 szavazat
1/10 anonim válasza:
Nekem vonzó nő. Mondjuk csak külsőre!
2/10 anonim válasza:
Én nőként és 36 évesen talán, de te 18 évesen a fia lehetnél nyugodtan. ;)
3/10 A kérdező kommentje:
Szerintem Judit simán bele menne, ha cserébe köztársasági elnök lehetne.
2021. dec. 31. 16:57
4/10 anonim válasza:
Szerintem is elég jól néz ki. Bár nem követem a dolgait, de külsőre tényleg nagyon vonzó.
18/L
5/10 anonim válasza:
Ha leszbi lennék sem éa ha pasi lennék, se. Visszataszító minden téren, mellesleg semmi női bájt nem látok benne, férfias külsőre is.
7/10 anonim válasza:
Az arca, külseje alapján igen, de összességében szóba nem állnék vele, nemhogy több...
8/10 readymix válasza:
Erőszakos, csúnya szája van. Sokat elmond...
9/10 anonim válasza:
Nem jön be. Donáth Anna az esetem. 26 nő vagyok.
10/10 anonim válasza:
Ha leszbi lennék, akkor takán szerelmes lennék belé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!