Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan leszbikus ismerősötök vagy párotok aki valamilyen pszichés betegséggel vagy zavarral küzdött? Pl bipoláris zavar vagy borderline?
Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 00:35
3/6 anonim válasza:
Nem ismerem személyesen,de tudok ilyen személyről,mert megosztotta
4/6 anonim válasza:
Egyébként nem tűnik valami könnyű esetnek,én se vagyok az,nekem nem tudom pontosan van-e valamilyen mentális betegségem,de elég durva,hogy kapcsolatban van,és olyan idézeteket osztogat meg,hogy csoda,hogy még ez a barátnője ilyen nyugisan megvan mellette,mert elég sok lánnyal kavart rövid ideig előtte,tehát nehéz lehet gondolom. (Nem hibáztatom,erről nem lehet tenni)
5/6 anonim válasza:
Férfi vagyok, de volt biszex barátnőm, aki valószínűleg borderline és depressziós is lehetett. Egy ideig próbáltam neki segíteni, de kb fél év után szakítottam vele, mert úgy éreztem, hogy teljesen lehúz érzelmileg. Sajnáltam szegényt. Ez szerintem nem függ a nemi orientációtól. Valószínűleg leszbikusok és heterok között is vannak ugyanúgy ilyenek.
6/6 anonim válasza:
Bipoláris depresszióm van, hihetetlen(ül unalmas gyógyszerrel és terapeutával kezelve). Semmi plusz, néha nagyon jó kedvem van a mániától, keveset alszom, sokat nevetek. Egy picit több empátia azért férhetne az emberekbe:) Általában hatalmas trauma (gyermekkori bántalmazás) és/vagy örökletes a dolog miatt alakul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!