Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi lehet annak az oka még,hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet annak az oka még,hogy a barátnőm nem nedvesedett be?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék rosszra gondolni.

Másfél éve vagyunk együtt és nem rég jutottunk el ,ahhoz hogy felfedezzük egymás testét és lefeküdjünk egymással.

Nagyon szeretjük egymást,és tudom hogy ő is engem.

Amikor ő csinálta nekem az zökkenő mentesen ment,én elég hamar nedves leszek és nem is kicsit.Amikor ez megtörtént ő szerette volna,hogy viszonozzam de akkor sajnos nem lehetett.

Ma viszonozni akartam .

Nem siettem el semmit szép lassan csináltam mindent,símogattam a testét és csókolgattam.Láttam rajta ,hogy élvezi .Viszont amikor eljutottam oda lentre nagyon száraz volt.Nem adtam fel,próbáltam még tovább szépen óvatosan símogatni,de nem jött össze.

Mondtam neki,de nem mondott rá semmit.

Ennek csak az lehet az oka,hogy nem sikerült őt felizgatnom?

2021. dec. 17. 19:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Stressz?
2021. dec. 17. 20:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Hm nem mondanám
2021. dec. 17. 20:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Magának benedvesedik?
2021. dec. 17. 20:23
 4/10 *Felhasználói név ***** válasza:
100%
Lehet hogy nem ettől a finomkodástól indul be. Volt egy ilyen lánnyal már dolgom
2021. dec. 17. 22:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Beszéljetek róla, mondja el mi volt s gond, és mit szeret másképpen. Mindenképpen bizalommal és szeretettel, de beszéljetek róla.
2021. dec. 17. 22:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindig olyan egyszerű benedvesedni ám..

Ezt írom nőként.

Az is lehet hogy tényleg más "módszerekre" bukik,de az is hogy ilyen napja volt csak.

Mi 3 éve együtt vagyunk a párommal,szeretjük egymást,ha nem nedvesedek.. van síkosító,vagy másképp próbálkozunk.

A lényeg hogy együtt próbáljátok kitalálni hogy mi a jó,nem kell túl gondolni,csak érezni és csinálni.

2021. dec. 18. 08:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólóval. Néha bármit csinál nem megy, hiába akarom, hiába szeretem.

Ne aggódj emiatt. Ha adhatok egy tippet: Rákérdezhetsz, hogy jó-e amit csinálsz, de ne frusztráld, hogy miért nem nedvesedik, mert egyszerűen van ilyen. Használjatok nyálat, síkosítót stb.

2021. dec. 18. 10:24
 8/10 anonim ***** válasza:
50%

Nem lehet,hogy túl későn kezdtétek felfedezni egymást? Mármint lehet kicsit a vágy laposodott el részéről,mégha nem is úgy érzi,mert másfél év sok idő,de SZERINTEM az elején van a legnagyobb tűz

De még ráérsz,nem találtad meg még a gyengepontját,meg az is,hogy ő milyen helyzeteket,stílust szeret, pl lehet,hogy nem elég az,ha az ágyon fekszetek egyből,hanem kell valami előtte,hogy falnak döntöd,simogatod,erősebben fogod meg picit,vagy határozottabban nyúlsz hozzá combjainál,hajába túrsz stb stb

Biztosan önkielégít,és igazából erről kéne beszélni,vagy felfedezned neked,hogy mit képzelhet el,ami fel is izgatja,úgyhogy változatosan kell most neked is csinálnod,hogy rá gyere,ha nem nyitott a témára szóban:/

2021. dec. 18. 16:08
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget
2021. dec. 18. 17:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Hormonális gondjai vannak
2021. dec. 22. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!