Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen oldalt tudtok, ahol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen oldalt tudtok, ahol tényleg lehet ismerkedni nőkkel?

Figyelt kérdés

Igazából eléggé elkeseredett vagyok, 26 évesen alig sikerült eddig bármi - molett is vagyok, az a testalkat amúgy sem népszerű, animékat is imádom, amiatt is néztek hülyének, szóval hátrányos helyzettel vagyok megáldva -, még ismerkedni is lehetetlen nőkkel bizonyos platformokon. Neten hiába írok be bármit, impossible szinte, hogy találjak normális oldalt.

Pinkvanillát ismerem, de ott elég sok rossz tapasztalatom van. :c

Valakinek bármilyen tippje, tapasztalata egy-egy oldalról? Szívesen fogadnék bármilyen segítséget. :)

2021. dec. 8. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ami nagyon nem jött be,az a Badoo,illetve a DateWay.Egy kivétellel csak agyhalottakba futottam bele,szal itt kb fel is adtam.

Amit viszont még nem próbáltam,de azt mondják,hogy elég jó,az a HER.(:

2021. dec. 8. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
30%
Merre felé laksz?
2021. dec. 9. 00:59
 3/6 *Felhasználói név ***** válasza:
66%
A fbs csopik is jók
2021. dec. 9. 08:14
 4/6 anonim válasza:
100%
A pinkvanilla már mióta nem működik.
2021. dec. 9. 10:11
 5/6 anonim ***** válasza:
93%
Élőben lenne lehetőséged ismerkedni? Próbáltál már felkeresni meleg közösségeket?
2021. dec. 9. 20:54
 6/6 A kérdező kommentje:

5. válaszoló:

Persze, én nézem. Meg hallgatom, hogy hülye vagyok, vagy szimplán nem beszélget velem tovább az illető, mert marhaságnak gondolja.

Szénhidrát mentes + cukormentes diétán vagyok közel három éve, mert hormon problémám van tini koromtól kezdve, és emiatt jött az IR is. (Mielőtt belekötnél, 6 évet sportoltam, diétáztam, a hormongondra nincs megoldás egyelőre.) Szóval nagyon régóta sem cukrot, édességet, sem sokat nem eszek. Fogytam, fogok is, de nem annyit valszeg, amennyit a társadalom elvár.:D Nem vagyok kövér, de nem vagyok vékony sem. Molett. Az nem sokat evős kövérség.

Akkor javítom magam: nem hátrányos helyzettel indulok, hanem néhány negatív dologgal, ami sok embernek nem fekszik. Talán így elégedett leszel.

6. Válaszoló:

Biztos lenne lehetőségem élőben ismerkedni, csak odáig is el kellene jutni.

Nem, őszintén nem tudom, hol keressem, Facebookon benne vagyok pár csoportban, ott is próbáltam ismerkedni, de eddig nem láttam személyes bandázást, de jobban megpróbálok majd nézelődni, hátha. Köszönöm. :)

2021. dec. 9. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!