Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresztény leszbikusok, ti mennyire vagytok rendben magatokkal?
Olyanra gondolok, hogyan tudjátok összeegyeztetni a tanításokat az életviteletekkel?
Én egyenlőre olyan élő ellentmondásnak érzem magam. Nem szeretném élni a napjaimat Isten nélkül de sosem hagy nyugodni a gondolat, hogy egy, a kereszténység által nem elfogadott papírformát képviselek.
Ha akadnak itt más vallásgyakorlók is, kíváncsi lennék a tapasztalataitokra.
Én biszex vagyok, és nem érdekel. A vallás a hit köré épített eszköz, amivel irányítani lehet a népet.
Ha Isten gyermeke vagy, akkor miért érdekelné, hogy nem a férfiakra buksz? Légy boldog, szeresd a párod, ez a lényeg.
Én nem vagyok vallásos, de annak lehetőségét, hogy Isten létezik, nem vetem el. Azonban a Bibliával egyáltalán nem vagyok kibékülve. Ha Isten a jó, aki elfogadó, megbocsátó, akinek a lélek fontos, nehogy már azért ítélje el "egyik gyermekét", mert a boldogságot, a szerelmet a saját neme mellett találta/találja meg. A test csak hordozza a lelket, egy tároló, tehát nem kéne számítania neki, hiszen az az, ami igazán számít. Kötve hiszem, hogy az Istened azt mondja ott fent, hogy nem imádkozhatsz hozzá, ha közben becsületesen élsz és még lehetne sorolni.
20/l
#2 „Ezért Isten gyalázatos szenvedélyeknek szolgáltatta ki őket. Mint ahogy asszonyaik felcserélték a természetes érintkezést a természetellenessel, ugyanúgy a férfiak is elhagyták a női nemmel való természetes érintkezést, és egymás iránt gerjedtek fel kívánságukban; férfiak férfiakkal fajtalankodtak, de el is veszik tévelygésük méltó jutalmát önmagukban.”
Ezt szokták idézni, bár szerintem a Biblia az anális szexről beszél amikor azt mondja, hogy a nők felcserélték a természetes érintkezést a természetellenessel, és nem a leszbikusságról.
A másik az, hogy a Biblia szerint házasság nő és férfi között van, házasságok kívül pedig bűn szexelni, szóval ebből következik, hogy a leszbikusságot is elítéli.
Mindenkinek, főleg 4-esnek is: a keresztények tízparancsolata azt mondja erről a témáról: Ne paráználkodjál, felebarátod házastársát ne kívánd.
Semmi olyat nem mond, hogy ne szexelj házasság előtt, nem szerethetsz más neműt stb...
Ne paráználkodjál: az érzelmek nélküli, csak a testiségen alapuló b.szás nem tesz jót az ember lelkének. A szerelemből fakadó, érzelmeken alapuló szexet nem tiltja.
Felebarátod házastársát ne kívánd: a házasságtörés szintén nem éppen egy lelkileg építő dolog, a 3 érintett egyikének sem.
Szerintem nincs itt semmilyen titok, ha szereted a másikat és a kapcsolatotokkal nem ártotok másnak, akkor mi a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!