Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan aki szeret más lányokkal képcserézni?
Figyelt kérdés
Tudom, most jön az, hogy csak egy meztelen képekre éhező pasi vagyok...
Aki ezt írná, most nem annak a véleményére lennék kíváncsi.
Valamint, az olyan pasik akik tőlem kérnének képet, nézzék meg a kategóriát és szintén kíméljenek.
Sokszor mondják, hogy egy lány nem izgul fel csak egy képtől. De én ezt nem hiszem. És nem azt mondom, hogy nincs olyan is, akit ez tényleg nem izgat, de nem tudom elhinni, hogy én vagyok az egyetlen lány aki ezt szívesen csinálná.
És ez eléggé korlátozza a lehetőségeimet is.
18l
2021. nov. 23. 19:36
21/27 anonim válasza:
Bár hetero vagyok, szívesen képcseréznék lányokkal 25n
22/27 anonim válasza:
Nem szeretem a leszbikus csajokat. Nem elég,hogy saját magát,de még egy másik nőt is kivon a húspiacról 😄
23/27 anonim válasza:
Nem mindegy?
Általában egy másik leszbikust. Az meg úgyse azon a piacon van.
Max. ha biszex, az lehet probléma neked.
24/27 anonim válasza:
Ha jó testem lenne akkor tuti bevállalnam arc nélkül, de sajnos nincsen😅😂
25/27 anonim válasza:
Annyira undorító, hogy az itt válaszolók jókora része nem is lány... Hanem meleg pasi, aki azt hiszi, majd ide lányok fognak írni. És sokan 18, sőt, 16 évesek sincsenek. Miért nem tiltják ki innen őket?
26/27 anonim válasza:
A válaszolók közt itt az oldalon feltűnnek ám a homoszexualitás kezeletlenül beteg ferdült hajlamában fetrengő fickók is, nem csak csajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!