Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők, mi a foglalkozásotok?
Figyelt kérdés
Tudom, a leszbikus az mindig nő, de leírtam, és a Leszbikusok! megszólítás olyan gorombának tűnt.2021. okt. 31. 21:15
41/47 anonim válasza:
Fura, hogy gyárban még boltban eladóként az itteni mini statisztika szerint alig dolgozik egy-két csaj
42/47 anonim válasza:
41, mert azok mélyen hallgatnak
44/47 anonim válasza:
43 -as...hű hát akkor neked aztán tényleg nehéz dolgod lehet... (Már leszbikus szemszögből nézve..)
45/47 anonim válasza:
44, néha nem könnyű, de sokszor már inkább semleges, nem minden a nemiszerv, más fog meg egy nőben :)
46/47 anonim válasza:
44 -es Vagyok. Én arra gondoltam, hogy biztos van olyan hogy a férfiak is kozmetikáztatnak odalent… veled…
Vagy a férfiak nem szoktak ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!