Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szubmissziv fiúként az az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szubmissziv fiúként az az álmom hogy leszbikus lányok/parok szolgája vagyok. Mit gondoltok lehet erre lehetőség?

Figyelt kérdés
Szex nélkül ...

2021. okt. 22. 06:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
19%

“ #6 Tudom és megértem. Épp ezért van hogy nekem ti leszbikus lányok olyan istennőfélék vagytok, akiket soha nem mocskoltak be az alantas férfiak.”

És szerinted ez egészséges hogy így gondolkosz hetero férfi létedre?

2021. okt. 22. 11:01
 12/26 A kérdező kommentje:
Én BDSM vagyok, nem átlagos "normalis" heteto. Egy masik szexuális kisebbség. A homoszexualitás - mivel a baloldali politika eszközként használja - jóval elfogadottabb mint mi a BDSM emberek. Mi még mindig kirekesztettek vagyunk.
2021. okt. 22. 11:06
 13/26 A kérdező kommentje:

Persze és a homoszexuálisok is betegek, mi is betegek vagyunk aki pedig ezt nem fogadja el az jól meg lesz verve...

Valami fasiszta klubból jöttél?

2021. okt. 22. 11:10
 14/26 anonim ***** válasza:
88%

Régebben a homoszexualitás és a bdsm is betegségnek számított, de már mindegyiket kivették a betegség kategóriából.

Betegség csak az, ha akarata ellenére bántalmaznak valakit, de az nem bdsm. Ugyanúgy betegség, ha akarata ellenére megerőszakolnak valakit. Függetlenül attól, hogy azonos nemű vagy ellenkező nemű az elkövető.

2021. okt. 22. 11:20
 15/26 anonim ***** válasza:
83%
#13 Szerintem nincs ilyen kiejezés hogy "BDSM ember" :D Ez nem olyan, amiből csak egy valami lehet. Mármint aki heteroszexuális az csak az, és nem biszex vagy nem homo. De aki a BDSM-et szereti, az attól még bármi mást is szerethet, ez nem zár ki más fantáziákat. Amit írsz egyébként nem tartozik a BDSM kategóriába még távolról sem, szerintem nézz utána hogy pontosan mit jelent és mire használjuk.
2021. okt. 22. 11:24
 16/26 A kérdező kommentje:
#17 Ebben a szubkultúrában élek 14 éve, serdülő korom óta. Olvasom a tudományos szakirodalmat, és a mi saját irodalmunkat is. Szerencsére Magyarorszagon is van egy nem túl nagy de működő közössegi élet. Szerintem mi jobban ismerjük magunkat mint akárki kivülálló. (Pl. Nem vették ki a BDSM-et a betegsegek közül, még most is annak számít. Nem tudom fejből de van kódja abban a hires-hirhedt amerikai diagnosztikai kézikönyvben, amiből a homoszexuálisok sikeresen töröltették magukat.) Szóval hidd el van olyan hogy BDSM ember. Mert ez nem egy hobbi, vagy olyan amit unatkozó emberek csinálnak jobb dolguk hijján. Persze vannak ilyenek is, de ők nem BDSM emberek. BDSM ember az aki nem képes masképp megélni a szerelmet es a boldogsagot csak így. Azok akiknek a "vaniliák" (a normakis emberek) világa nem nyújt semmit.
2021. okt. 22. 11:38
 17/26 A kérdező kommentje:

Latom nem vagy járatos a BDSM-ben. :)

A szubod nem tolakodik be sehova, mert neked engedelmeskedik. Amit nem engedsz meg neki azt nem csinálja. Nem beszél neked semmiről, csak akkor ha kérdezed. Meg azt sem mondja hogy imád, ha nem kérdezed meg. És lelkesen, örömmel teszi/nem teszi mindezt. Ha egy szub zavarja az úrnőjét az kudarcot vallott szubként...

2021. okt. 22. 11:49
 18/26 anonim ***** válasza:
88%

Nem vagyok leszbikus és nő sem, de tökre értem, hogy a #6 azt mondja, hogy "betolakodnál" - és ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy járatos-e a bdsm-ben.

Egyszerűen neki egy pasi (hímnemű, stb.) nem fér bele az intim terébe, még ha csak szóban imádja, akkor sem.

2021. okt. 22. 12:55
 19/26 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, nem értem mit akarsz olyan emberektől, akik kicsit sem gerjednek rád. Mintha hozzád jelentkezne be 2 jó kövér szőrös férfi, hogy "szolgáljanak" téged. Na amire most gondolsz, ugyan ezt fogják a csajok is rólad.
2021. okt. 22. 13:07
 20/26 A kérdező kommentje:

#19 Nem ismerkedni akarok itt, hanem ahogy a kérdesben olvasos is megkerdezni a leszbikus lanyokat van-e szerintük erre lehetőség. Megkaptam a választ, igen keves esély van rá.

Amug én ismerek olyan heteró domot aki tart ferfi szubokat.. .

2021. okt. 22. 13:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!