Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kezdő tanárral kezdeni valamit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdő tanárral kezdeni valamit?

Figyelt kérdés

Tanít minket, végzősöket rövid ideig egy egyetemista aki még most fog diplomázni.

Amúgy ha beülne közénk, nem mondanád meg, hogy nem egyidős velünk. Meg gondolom a tanári sem lehet olyan hosszú, tehát olyan sok év nem lehet közte és köztem, nem igaz?

Lényeg, hogy sok dolgot megtestesít amit keresnék egy nőben, nagyon vonzódom hozzá. Olyan szinten hogy egy életem, egy halálom, a gyakorlata után bepróbálkozok nála (Be merek, mert vannak jelei, hogy esetleg ő is vonzódik a saját neméhez).

Szerintetek mennyire lesz ez kínos neki? Származhat ebből baja, ha már amúgy sem fog tanítani sohase (a tárgyára legalábbis biztos nem :D)?

2021. okt. 15. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
18%
Niki te vagy az?
2021. okt. 15. 19:21
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Csak ha a sulidba pályázik állásra.
2021. okt. 15. 19:21
 3/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Szóval a válaszom a köv. mondatokra szól:

Szerintetek mennyire lesz ez kínos neki? Származhat ebből baja, ha már amúgy sem fog tanítani sohase (a tárgyára legalábbis biztos nem :D)?

2021. okt. 15. 19:51
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
sztem nem para, de ja ha vegetert a gyakorlata csak akkor probalkozz be. hivd el kavera vagy mittomen
2021. okt. 15. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
Ha kitudódik és még odajársz akkor visszaüthet rá. Szóval okosan, hogy ne derüljön ki. S ne ajtóstól a házba! Az ember - főleg fiatalon - hajlamos túlgondolni dolgokat jeleknek vélni a szimpla kedvességet. Ettől még óvatosan ahogy a #4-es mondja hívd el valahova "beülni".
2021. okt. 15. 21:39
 6/7 anonim ***** válasza:
77%

Szerintetek mennyire lesz ez kínos neki?

Csak annyira mintha egy cukrászt próbálnál rávenni, nyalja le a tejszínhabot az eladásra váró tortáról...

Vastagon ütközik az etikai kódexel ha a tanár és diák között viszony van.

2021. okt. 15. 23:21
 7/7 kisördög1 ***** válasza:
68%
Azért finoman küldhetnél jeleket felé hogy érezze ő is hogy érdekled és kicsit "előkészítsd a terepet", aztán meglátod mi alakul.
2021. okt. 20. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!