Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erotikus masszázsnál volt olyan, aki többet szeretett volna a masszőrtől, de közölte vele, hogy ő olyat nem vállal?
Figyelt kérdés
Nő menne női masszőrhöz. Ciki helyzet tud kialakulni, ha többet akarnék?2021. okt. 10. 21:46
1/4 anonim válasza:
Ezt előre meg kell beszélni hogy mit szeretnél.
Ha nem biszex és azt mondod hogy szeretnéd ha kinyalna akkor lehetnek gondok.
Nekem szerencsém volt mert sima masszázsra mentem, a thai lány észrevette hogy élvezem bizonyos pontokon, nem is fogtam vissza magam. Elvitt az orgazmusig. A végén megbeszéltük hogy nálam privátba vállal. Otthom màr minden történik heti 1x.
A szalomból kirúgják ha nem szexmentes.
2/4 anonim válasza:
Nem alakul ki, csak közli hogy nem vállal olyat.
3/4 anonim válasza:
Ha eleve erotikus masszázsra mész ott előre megbeszélik mi van benne az árban és mi nem. Ezt nem szűzlánykák csinálják, láttak már pár esetet nyugi. Nem lesz ciki, hidd el nem a te kérésed lesz a legextrább amivel találkoztak addigi pályafutásuk során.
4/4 anonim válasza:
Mit szeretnél kérni a masszőztől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!