Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan csináljam úgy, hogy el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljam úgy, hogy el tudjon menni?

Figyelt kérdés

A barátnőm azt szereti, ha nem finomkodnak vele, de nekem nagyon hamar elfárad a kezem és nem is tudom együtt nyalni és ujjazni úgy, hogy ki-be mozgatom az ujjaim.

Így viszont nem tud elmenni, ami engem nagyon zavar, de mivel látja rajtam, hogy elszomorít, azt mondta, hogy vagy ne drámázzak vagy kerülni fogja a szexet velem.

Természetesen aztán beszéltünk róla és azt mondta, hogy majd belejövök és nincs semmi baj, emiatt nem akar sem megcsalni vagy szakítani, de még így is ezen jár az eszem, hogy hogyan kellene jobbnak lennem.

(Nekem ő a második barátnőm, az elsővel finoman kellett bánni, egy ujj mehetett csak és az is óvatosan. Vele meg egész más.)

A másik, hogy amikor élvez, megfogja a fejem és odahúzza, én pedig alig kapok levegőt. Ezen hogyan dolgozhatnék?

2021. okt. 5. 19:54
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Szerezzetek be egy vibrátort :)
2021. okt. 5. 20:23
 2/10 anonim ***** válasza:

Amennyiben tudsz angolul, a kommentek ezalatt a Reddit poszt alatt hasznosnak tűnnek:

[link]

2021. okt. 5. 20:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

vagy ne drámázzak vagy kerülni fogja a szexet velem.

igazi barátnő...

2021. okt. 5. 21:31
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

"A másik, hogy amikor élvez, megfogja a fejem és odahúzza, én pedig alig kapok levegőt. "

Fú öreg, egy mázlista vagy... Sokan ilyen nőre vágyunk. Nemtudom, ha ez neked nem jön be, akkor adj esélyt másnak, aki 10 éve keres már olyan csajt aki domináns és határozott az ágyban...

2021. okt. 5. 21:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
#4 szerintem te nem vetted figyelembe a kategóriát
2021. okt. 5. 22:37
 6/10 anonim ***** válasza:
87%

Tegyetek egy párnát a feneke alá, és így kicsit jobb a szög.

Ezen kívül lehet ám pózt váltani, pl álljon négykézlábra, vagy térdeljen és támaszkodjon az ágy támlájára, vagy üljön az arcodra, vagy az öledbe, és akkor tudod közbe puszilgatni a nyakát, megnyalni a fülcimpáját...

És igen, vonjatok be játékokat, pl egy hitachi magic wand, vagy pl egy csiklóvibrátor nagyon izgi tud lenni, vagy akár egy strap on is.

A trükk az, hogy több pozitúra is legyen

2021. okt. 5. 23:04
 7/10 A kérdező kommentje:

Nekem nincs bajom azzal, hogy milyen vagy hogy hogyan élvez.

Szimplán szeretnék ügyesebb lenni. :)

Köszi a tippeket, megfogadom őket.

2021. okt. 6. 15:29
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
Kezd el gyúrnirá. Gyakorloj mindennap. Akár 2x is a csajod is értékelni fogja aztán meg azért fogja értékelni mert eléred a kitüzőtt célt.
2021. okt. 6. 18:24
 9/10 anonim ***** válasza:
56%
Nyúlj fel a popsiba, oda könnyebben fér a kezed nyalás közben, onnan is tudod izgatni a g pontot, mert csak vékony fal választja el a kettőt. Lehet érezni van egy kis hajlat ott nagyjából középső ujjnyi mélyen. Mi így szoktuk egymásnak, nagyon jó érzés. Ha elfárad az ujjam használom a másik kezem nyalás közben.
2021. okt. 7. 18:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az anált én így meglepetésként tuti nem ajánlanám, mert elő kell hozzá készülni.

Kellemes meg minden, de kommunikálni kell hozzá.

Igazából az egész szex dolog nem a dextertáson múlik hanem a kommunikáción.

2021. okt. 7. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!