Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha egy lány elhívja moziba a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány elhívja moziba a barátnőjét, az már randinak kezd látszani?

Figyelt kérdés

A vonaton véletlenül ( nem szokásom ) szóba elegyedtem egy lánnyal és tök jól elbeszélgettünk, be is jelöltük egymást a Facebookon.

Több mint két hete ismerjük egymást, de csak háromszor taliztunk, már mint együtt lógtunk a városban meg ilyenek.

Tegnap SMS-ben írta, hogy elmehetnénk együtt moziba, mert korábban filmekről is beszéltünk, mert szeretünk otthon filmezni.

Ezen kicsit meglepődtem, mert olyan mintha randi lenne ez a moziba hívás, bár lehet én értem félre és eddig igazából nem is volt eszembe vele "közelebbi" kapcsolat.

Egyébként nagyon kedves, figyelmes, csinos és nyugodt természetű. Kedvelem a társaságát és nagyon jól kijövünk, bár néha úgy tűnik, mintha túlságosan is kedves lenne, de nem vettem észre semmi olyasmit, hogy "közeledne" felém, legalábbis azt hiszem, mert néha olyan közel beszél hozzám csillogó szemekkel, hogy érzem a leheletét és picit olyankor zavarba hoz.

Lehet csak én reagálom túl és majd kiderül ha moziba megyünk.

Én 26 vagyok ő 25 éves.

2021. okt. 5. 16:02
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Érzel valami "szikrát" köztetek? Ezt csak te látod az apró jelekből. Ha igen akkor randi, ha nem akkor csak barátkozni akar. Akár így, akár úgy, menjetek el moziba, utána üljetek be valahova és beszélgessetek face to face amiből kiderül a dolog. Moziba menni amúgy is tök jó, most adják a James Bondot is :)
2021. okt. 5. 16:07
 2/25 A kérdező kommentje:

Köszi. :)

Igazából nem tudom ha láttam - e jeleket, lehet már vannak is, csak én nem látom. :P

Nincs egyáltalán tapasztalatom ezen a téren, de majd csak kiderül, csak olyan izgatott lettem ezen az egész szitun. :)

2021. okt. 5. 16:14
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Hat, ha úgy belehajol az arcodba, hogy érzed a lehelletét, akkor sanszos, hogy ezek randik voltak.

Finoman viszonozd őket, ha nem akarsz nagyon pofára esni, ha mégsem.

2021. okt. 5. 16:36
 4/25 anonim ***** válasza:

ja sanszos.

Én nem hívok moziba akárkit.

Mi lenne a film?

2021. okt. 6. 18:26
 5/25 A kérdező kommentje:

Valamilyen thriller vagy misztikus filmet, úgy konkrét filmet még nem választottunk.

A héten a mozi már felejtős, most nem fér bele az időbe és majd jövő héten, így addig is csak találgathatok magamban, hogy mi fog történni. :)

2021. okt. 6. 19:14
 6/25 anonim ***** válasza:
Azok közepess randi filmek. Lehet a másik nyakáb ugrani,meg szorongatni a mancsát a félelmtől.
2021. okt. 6. 19:40
 7/25 A kérdező kommentje:

Talán majd lesznek olyan részek a filmben, amik majd az ő érzelmeit cselekvésre buzdítja. :)

Hát amúgy elég félős vagyok és ezeket a filmeket még elviselem, de a horrort meg ördögűzős filmeket már nem, az kizárt hogy megnézzem. :P

2021. okt. 6. 20:02
 8/25 anonim ***** válasza:
Akkor téged bozditson cselekvére,már ha bejön a csaj!
2021. okt. 6. 20:17
 9/25 A kérdező kommentje:

Bejön nekem ill. helyes meg ari, de én nem merek lépni a világért sem, mert mi lesz ha én csak félreértettem mindent és nem is akar semmit és csak leperzselem magam. :P

Különben is ez nekem teljesen új dolog és nem vagyok benne biztos, hogy képes vagyok-e belemenni olyan komolyan a dologba, de persze azért vonz a dolog valamennyire. :)

2021. okt. 6. 20:27
 10/25 anonim ***** válasza:
na történt valami?
2021. okt. 12. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!