Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelekből tudhatom meg,ha tetszem egy lánynak lányként?
Gondolom egyértelműnek kéne lennie,mivel lányként tudnom kéne magamról,hogy én miket teszek,csak az a baj,én nem teszek semmit,mármint nem merek annyira jelet adni személyesen,meg mindent is megfigyelek az embereken,de ebben a témában olyan vagyok mint egy srác,nem veszek észre semmit🤣.
Egy csoportba járunk amúgy a lánnyal,egyszer kétszer megnevettettem (nem kifejezetten őt akartam,de hallotta a kommentjeim),de nem beszélünk egyébként. Az is lehet,hogy van barátja,valakivel kapcs.sztorizgatott ma mellettem,csak mondatrészeket hallottam,mert közbe nekem is beszélt más. Meg mellém ült,pedig nem ott szokott,és beszélt a tanár,figyeltem,és a fura az volt,hogy egyszercsak maga mellé nézett gyorsan végig rajtam,megigazított valamit magán,majd pár mp-ig engem nézett,én meg lefagyva néztem a ,,tanárt",nem mertem fordítani se a fejem,mert közbe érzékeltem oldalról,hogy mi történik és kicsit mosolyogtam is az egészen. Lehet azt hitte én nézem,mert picit arrafele kellett nézni,nem szembe. Néha láttam rápillant ahogy csinálom a feladatot,én is csak így mertem az övére. Meg lett volna esélyem valószínű összenézni is vele,csak néha próbáltam arrafele nézni,hogy néz-e vagy nem-e,de nem mertem felnézni rendesen,pedig ezen az órán,ahol viszont múlt hét óta szintén egymás mellett ülünk,ott meg szembe ültünk,pedig az sem volt megtervezve,csak mire leültem láttam hogy kb 2.5 m-re ő van xd (elcsesztem,tudom). Óra előtt is telefonoztunk egymás mellett,volt,hogy rám pillantott.
Ezek semmik,tudom,meg nem ismerem,csak nem szeretem a bizonytalan dolgokat (amik így magamban azok),mert 2 évig olyan helyzetben voltam,és így magamban szeretném tisztázni,fejlődni,de ehhez szeretnék tapasztalatok alapján szempontokat kérni,hogy mire lehetne figyelni😌
Ha egy csoportba jártok és egymás mellé kerültök, beszélgess vele.
Ne izgulj.
Tudom nehéz, én is sokszor elcseszem.
De,ha pl ismerősről van szó akivel szoktam találkozni,össze futni akkor erőt veszek magamon és próbálok vele beszélgetni,keresni a társaságát. Igazából muszáj beszélgetned,mert lehet heteró,míg nem derül ki te bizonytalanságban leszel. Lehet full feleslegesen.
Próbálj egy közös pontot találni közös óra jó kiinduló pont beszélj arról vagy amiről neked is könnyű.
Én amit magamon észre vettem,ha előbb számomra magabiztosabb témában próbálok beszélgetni. Akkor könnyebben megy.
Lényeg,hogy ne agyald túl,mert akkor már mindent jelnek veszel és csak rosszabb lesz.
I feel you... :D
Srác haverjaim, akik tudják, hogy leszbi vagyok, ugyanilyeneket szoktak tőlem kérdezni. Én meg nézek rájuk szomorúan, és megértően hallgatok xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!