Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Normális az a kapcsolat,amely...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az a kapcsolat,amely már lassan másfél éve tart és nem esett szó a szexről?

Figyelt kérdés

18/

19/L

2021. okt. 4. 09:28
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon le van pontozva a 2es,pedig igaza van. Ahol még kilátásban sincs a szex másfél év alatt, az tulajdonképpen nem kapcsolat.
2021. okt. 4. 10:17
 12/35 A kérdező kommentje:
Mit tudsz te a mi kapcsolatunkrol?Huzz el innen
2021. okt. 4. 10:18
 13/35 A kérdező kommentje:
Jo akkor nem kapcsolat.
2021. okt. 4. 10:19
 14/35 anonim ***** válasza:
93%

Miért kérdezel, ha nem fogadod el a kritikát? Azt kellett volna írja mindenki, hogy tök normális? Vagy priviket vártál? Leírtuk a véleményünket, amire kérdeztél. Inkabb megköszönhetnéd az őszinteséget, helyette flegmázol.

Gyakorolj önismeretet, mert a megnyilvánulásaid alapján rád fér! Addig úgysem fogod elfogadni a kritikákat, nem leszel jóban önmagaddal, nem fogod tudni közel engedni a párod és itt fogod kérdezgetni, hogy normális-e a kapcsolatod. De igen, akkor normális.

15/35 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább azt nem értem, hogy az hogyan lehetséges, hogy másfél éve együtt vagytok, és még mindig nem érzed magad annyira biztonságban mellette, hogy elengedd magad. Itt valami sántít. Elsőre én is aszexre gondoltam volna, de így, hogy ő próbálkozik, te meg "csak" önbizalomhiányos vagy, ez kizárt. Akkor mi lehet a gond? Véleményed szerint hogyan lehetséges,hogy még mindig nem mered hagyni, hogy hozzád érjen. Te kívánod egyáltalán? Hogy lehetsz ennyire bizonytalan magadban? Mi nem tetszik magadon? És szerinted neki ennyire szar ízlése van, hogy másfél éve egy bányarémmel jár?

Nőj fel, fogadd el a hibáidat, senki sem tökéletes, biztosan a barátnőd sem. Ezeken a gátlásokon túl kell lépni előbb-utóbb, gondolom ezt belátod. Akkor már jobb lenne előbb, nem?

16/35 A kérdező kommentje:
Jaja igazad van
2021. okt. 4. 10:22
 17/35 anonim ***** válasza:
94%

próbálkozik, tehát alapból nem ez van, hogy "szó sem esik szexről"

Amúgy mire ez a nagy magabiztos duma, mikor élőben nem mersz semmit? :)

2021. okt. 4. 11:00
 18/35 A kérdező kommentje:
Mert sok mindent átvészeltünk és tudom,hogy nem fog elhagyni.De látom teged sokan elhagytak ezér nehez felfognod ;)
2021. okt. 4. 11:03
 19/35 A kérdező kommentje:
Úgy értem nem beszélünk róla
2021. okt. 4. 11:03
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem beszélni kell, csinálni.
2021. okt. 4. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!