Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi lányok, hogy néztek ki? Nőiesen, fiúsan?
Soha nem vonzottak a férfias nők.
Kinézetre viselkedésre is a gyebgéd nőcis csajok jönnek be. Én is ilyen vagyok.
Nem is ismerek férfias leszbi csajszit.
Tetkó nekem is bejön,örülök is,hogy mindenféle nő,akin látszódik,hogy az,az külsőleg nagy valószínű,hogy az esetem,de én is így vagyok,ahogy az útolsó,csak nekem azért ha pl tetkó,akkor mondjuk hosszú/félhosszú haj mindenképpen kell,hogy azt mondjam na vonzódok hozzá,igazából ez a leglényegesebb külsőt tekintve (+szép arc,testalkat,ne férfi izmos legyen,meg ne is telt-->erre biztos jönni fog negatív,de ahány ember annyi..)
Én azt vettem észre,hogy sokan viszont a fiúnak kinézőekért vannak oda,de lehet ők inkább biszexek.
nem saját mondás. "Azért vagyok leszbi mert a lányokat szeretem."
És én is az vagyok,nadrágot is csak hidegben hordok..
Nőies alkatom van, rövid hajam, hard femme öltözködés.
Szerintem elég egyértelmű, hogy nem a pasiknak öltözöm, de nem néznek férfinak.
Én vagyok a 6-os, visszaolvadtam és hú basszus nagyon pick me femme-ésnek hangzik
Megpróbálom mégegyszer.
Szóval femininen öltözködök, de nem mint a heteró csajok, hanem mint ahogy egy "rossz bųzi" meleg srác feminin?
Az a klasszikus butch stílus rajtam sose lesz benézve palinak, mert a dupla D-s mellem, combom, a csípőm nem meg sehova, bármennyire hatalmas lepleket aggatok magamra.
Meg ha inget hordok, az pl rózsaszín selyem, egy lila mellénnyel.
Heteró srácok meg csak kékben, zöldben, barnában és szürkében járnak.
Remélem ez így érthetőbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!