Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbi lányok, hogy néztek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbi lányok, hogy néztek ki? Nőiesen, fiúsan?

Figyelt kérdés

2021. szept. 29. 07:18
A kérdező szavazást indított:
Kifejezetten nőies/csajos vagyok
Egyértelmű, hogy nő vagyok, de nem vagyok kifejezetten nőies
Néha nem tudják eldönteni, hogy nő vagyok-e
Gyakran néznek fiúnak/férfinak
Egyéb
66 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

Soha nem vonzottak a férfias nők.

Kinézetre viselkedésre is a gyebgéd nőcis csajok jönnek be. Én is ilyen vagyok.

Nem is ismerek férfias leszbi csajszit.

2021. szept. 29. 10:08
 2/11 anonim ***** válasza:
7%
Gyakorin nagyrészt ilyen fiúlányok vannak, zéró nőiesség, kerülöm őket a való életben.
2021. szept. 29. 12:35
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Én szeretem a vagányabb nőket. Lehet rövid, felnyírt hajuk is, tetoválás stb. De fontos, hogy a vonásai nőiesek legyenek, ne legyen nagyon kigyúrva pl. Tehát fiús legyen, és ne fiú akarjon lenni, ha értitek mire gondolok :D
2021. szept. 29. 13:07
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

Tetkó nekem is bejön,örülök is,hogy mindenféle nő,akin látszódik,hogy az,az külsőleg nagy valószínű,hogy az esetem,de én is így vagyok,ahogy az útolsó,csak nekem azért ha pl tetkó,akkor mondjuk hosszú/félhosszú haj mindenképpen kell,hogy azt mondjam na vonzódok hozzá,igazából ez a leglényegesebb külsőt tekintve (+szép arc,testalkat,ne férfi izmos legyen,meg ne is telt-->erre biztos jönni fog negatív,de ahány ember annyi..)

Én azt vettem észre,hogy sokan viszont a fiúnak kinézőekért vannak oda,de lehet ők inkább biszexek.

2021. szept. 29. 13:13
 5/11 anonim ***** válasza:
24%

nem saját mondás. "Azért vagyok leszbi mert a lányokat szeretem."

És én is az vagyok,nadrágot is csak hidegben hordok..

2021. szept. 29. 19:56
 6/11 anonim ***** válasza:
94%

Nőies alkatom van, rövid hajam, hard femme öltözködés.

Szerintem elég egyértelmű, hogy nem a pasiknak öltözöm, de nem néznek férfinak.

2021. szept. 30. 09:39
 7/11 anonim ***** válasza:
93%

Én vagyok a 6-os, visszaolvadtam és hú basszus nagyon pick me femme-ésnek hangzik

Megpróbálom mégegyszer.

Szóval femininen öltözködök, de nem mint a heteró csajok, hanem mint ahogy egy "rossz bųzi" meleg srác feminin?

Az a klasszikus butch stílus rajtam sose lesz benézve palinak, mert a dupla D-s mellem, combom, a csípőm nem meg sehova, bármennyire hatalmas lepleket aggatok magamra.

Meg ha inget hordok, az pl rózsaszín selyem, egy lila mellénnyel.

Heteró srácok meg csak kékben, zöldben, barnában és szürkében járnak.

Remélem ez így érthetőbb

2021. szept. 30. 09:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
nőies nő vagyok, de az öltözködésemben vannak androgün meg uniszex elemek, szeretek pl ingeket hordani, azt is többnyire elegánsan ;)
2021. szept. 30. 23:08
 9/11 anonim válasza:
80%
7-esnek üzenem: Nem a mellmérettől lesz valakiből butch vagy femme! Egy butch nagyon is lehet nagymellű, és egy femme is lehet éppenséggel pici mellű! A mellméret pusztán genetika kérdése, és nincs köze ahhoz, hogy ki minek érzi magát!
2021. okt. 1. 01:15
 10/11 anonim ***** válasza:
9# nem is azt mondta,hanem hogy a butch stílus ellenére sosincs pasinak nézve
2021. okt. 1. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!