Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mozdultak már rá a csajodra,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mozdultak már rá a csajodra, miközben inkognitóban voltatok?

Figyelt kérdés

Én szakesten, ittasan húztam az ölembe a barátnőm egy olyan idősebb szaktársunk elől aki azt javasolta, folytassák valami csendesebb helyen az ismerkedést. A csávó azóta biztos sejt valamit, a szerelmem meg azóta is emlegeti (hol jókedvében, hol utalásul arra, hogy végre coming out-olni kéne).

Történt veletek hasonló? Ti fel is vállaltátok egymást ott helyben?

2021. szept. 18. 01:14
 1/7 anonim ***** válasza:
28%
He? Milyen inkognító?
2021. szept. 18. 01:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan én csak biszex vagyok... De engem.sose foglalkoztatott mit gondolnak rólam
2021. szept. 18. 01:28
 3/7 anonim ***** válasza:
10%
Biszex vagyok. A barátnőm nàlunk volt. Amíg leugrottam a boltba a pasim rányomult. Édeshàrmas lett a vége.
2021. szept. 18. 01:44
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
A vicc az, hogy akkor j9bban nyomulnak a pasik mikor nem titkolunk el semmit. Mintha egy leszbikus kapcsolat nem is létezne számára.
2021. szept. 18. 07:45
 5/7 A kérdező kommentje:

#4, igen.

Látod bennük a hirtelen megemelkedett önbizalmat, hogy akkor ők most átfogják konvertálni heteróvá, legvégső esetben biszexé. :D

2021. szept. 18. 09:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Velem nem volt még ilyen,bár eleve nálam is ilyen inkognitósban indulna a dolog,mivel csak egy barátomnak coming outoltam,de jól tetted,hogy léptél valamit. Azonban így egyetemen szerintem,főleg,ha leszbikusok vagytok mindketten,nyugodtan kimondhatnátok,legalábbis én szerintem elmondanám,hogy ,,amúgy csak barátilag gondolkodhatsz max,mert együtt vagyunk",nem mikrofonba kéne végülis😂 Meg gondolom a srácba is volt ital,ilyenkor elfogadóbbak is,ha esetleg homofóbba botlana az ember
2021. szept. 18. 14:37
 7/7 anonim ***** válasza:
81%
A párommal kéz a kézben sétáltunk, és még így is bepróbálkoznak nála. Pedig szerintem mindketten elég bųzisak vagyunk, felnyírt haj, pride kitűzők, flanel ing...de ezek szerint nem eléggé.
2021. szept. 18. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!