Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szép nő. Engem kifejezetten érdekelnek az olyan nők, akik sokat dolgoznak a testükön, mivel én is ilyen vagyok. Aki ért hozzá, az észreveszi, hogy ebben mennyi munka van. Egyébként van párom és ő is testépítő. Az elhivatottság pedig egy nagyon tisztelenő dolog. Én magam egyébként, nem űzöm a sportrot és eléggé duci is vagyok, de imádom a feszes izmos testű nőket.
N
Én is a sportos, vékony alkatot szeretem, viszont ő talán már kicsit túl izmos, amit mondjuk még el tudnék fogadni, viszont egy valamit nagyon-nagyon utálok: a mű melleket. Inkább legyen icipici. A sport miatt a sok szálkásítás hatására általában nem sok mell marad, de akkor is inkább legyen egy természetes A-B-s, mint egy szilikon.
Egyébként nekem leginkább a focista csajok jönnek be :) Ők izmosak is, vékonyak is, de nem túlságosan, és nem szokott semmi mű lenni rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!