Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, számotokra mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, számotokra mennyire vonzó nő Jade Atkinson?

Figyelt kérdés
[link]
2021. szept. 16. 21:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez már a visszataszító kategória sajnos. 😕
2021. szept. 16. 21:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem jönnek be a testépítők
2021. szept. 16. 21:48
 3/6 A kérdező kommentje:

A versenyidényen kívüli képeit is megnéztétek?

[link]

2021. szept. 16. 21:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szép nő. Engem kifejezetten érdekelnek az olyan nők, akik sokat dolgoznak a testükön, mivel én is ilyen vagyok. Aki ért hozzá, az észreveszi, hogy ebben mennyi munka van. Egyébként van párom és ő is testépítő. Az elhivatottság pedig egy nagyon tisztelenő dolog. Én magam egyébként, nem űzöm a sportrot és eléggé duci is vagyok, de imádom a feszes izmos testű nőket.

N

2021. szept. 16. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is a sportos, vékony alkatot szeretem, viszont ő talán már kicsit túl izmos, amit mondjuk még el tudnék fogadni, viszont egy valamit nagyon-nagyon utálok: a mű melleket. Inkább legyen icipici. A sport miatt a sok szálkásítás hatására általában nem sok mell marad, de akkor is inkább legyen egy természetes A-B-s, mint egy szilikon.

Egyébként nekem leginkább a focista csajok jönnek be :) Ők izmosak is, vékonyak is, de nem túlságosan, és nem szokott semmi mű lenni rajtuk.

2021. szept. 17. 08:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én jobban kedvelem a hétköznapibb nőket. Tisztelem, hogy mennyi munkát fektet magába, sőt nagyon gyönyörű tényleg, de velem nem mutatna jól :D
2021. szept. 17. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!