Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van aki vágyik már 1 barátnőre? De valamiért ez nem sikerül. 24 L
Nekem úgy volt,hogy sokáig probálkoztam és szerettem volna nagyon,de pofára estem,mert vagy volt valaki más vagy csak nem tetszettem nekik.De aztán amikor feladtam a társaságból az egyik lány közeledett felém és végül összejöttünk..Ennek már lassan másfél éve,azóta is tart.
18/L
Szóval a lényeg,hogy amikor már feladtam és nem számítottam rá,lett barátnőm
Nagyon,de próbálok nem erre gondolni,szerencsére suli,környezet kezd lefoglalni. Nekem még nem is volt barátnőm,szóval még rosszabb így.
De volt egy lány,akivel kezdtem ismerkedni nemrég,neki is éreztem,hogy elég szimpatikus vagyok,erre most eltűnt ő is,pedig elv egy suliba járunk,de így nem is igazán lehet ismerkedni,viszont csak úgy barátnő sem kell,mindenképpen akarok érzelmeket,hosszú ismerkedést,amúgy is jönnének a hibák,ha már teljesen alkalmazkodni kéne😂 (nem a nagy hibák)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!