Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy az idős nők (30+) lezbikussá válnak, akár úgy, hogy már gyerekük van, mert elegük lesz a férfiakból?
Figyelt kérdés
Komoly a kérdés. Egy másik kérdésemben kiderült, hogy nem csak hogy az idősebb nők lehetnek lezbikusok, hanem még csak akkor válnak azzá valójában!2021. szept. 7. 20:26
11/26 anonim válasza:
Én 30plusz vagyok. 2gyerekkel. Elegem lett a férjemből az évek során mert semmi kielégítő testi dolgot nem kaptam tőle.
De meg sem fordult a fejemben hogy nővel legyek. Kerestem másik férfit akivel most boldog vagyok.
12/26 anonim válasza:
Ezen gondolkodtam már én is, főleg az itteni kérdéseket, válaszolat olvasva. Szerintem van benne igazság.
13/26 anonim válasza:
"30+ és idős?"
Fáj az igazság?
14/26 anonim válasza:
A szexpiaci értéketek 30tól már a béka segge alatt van.
15/26 anonim válasza:
Jaj de frusztrált itt valaki.
16/26 anonim válasza:
Dehogy van! :D
Aranyom, még az 50-es nőkre is bőven nagy a kereslet.
17/26 anonim válasza:
14. Ez hülyeség. Mégis most 30 felett több férfinek kellenék mint valaha. A huszonévesek is megkeresnek. Igaz nem nézek ki annyinak amennyi vagyok.
18/26 anonim válasza:
Miért nem tudják egyesek leírni helyesen a leszbikus szót? Honnan jött ez a leZbizés? Sz-szel gyerekek! Ott van a kategóriában is, hát nem látod, amikor rákattintasz?
Amúgy a kedves kérdező csak itt hülyíti a népet ezzel a 30+-szal. Volt már hasonló kérdése, csak akkor még a 25 felettiek számítottak idősnek.
19/26 A kérdező kommentje:
25+ csak idősebb, 30-tól már idős. És úgy látszik sokak alátamsztják, hogy igaz az állítás.
2021. szept. 8. 09:52
20/26 anonim válasza:
Azok támasztják alá akik max 16 évesek
Ne már baszki. Átlagban 60-70 evig élünk most ilyen mértékben hol idős még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!