Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tegyek hogy elfogadja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy elfogadja anyám a baratnőmet?

Figyelt kérdés
Félig roma,félig magyar.de nem látszik rajta és egyébként iszonyat gyönyörű lány.Imádjuk egymást.de ő nem fogadja el és kezd zavarni..mi választottuk egymást és nem ő dönti el.de megse próbálja elfogadni.

2021. szept. 4. 15:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így ebben a formában mondd el neki. Ha a te boldogságod a fontos neki, akkor fogadja el és kész.
2021. szept. 4. 15:04
 2/11 anonim ***** válasza:
72%

Most azért nem fogadja el mert a párod lány nem pasi, vagy az a gond hogy félig roma?

Szóval homofobia vagy rasszizmus?

2021. szept. 4. 15:42
 3/11 A kérdező kommentje:
Rasszista
2021. szept. 4. 16:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még nehezebb a szitu :/ Esetleg anyudnál is rákérdezhetnél, hogy tehetsz/tehettek-e valamit, hogy könnyebben elfogadja ezt az egészet.
2021. szept. 4. 16:52
 5/11 anonim ***** válasza:
24%
az egesz vilag ezen a rasszista putri orszagon nevet, csak mondd el ezt neki, legyen buszke a viselkedesere…
2021. szept. 4. 17:01
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
2es vagyok hát ez már tényleg gáz. Viszont szerintem nem lehet megváltoztatni őket, én úgy tapasztalom hogy a szüleim, nagyszüleim is annyira rasszisták, de úgy értem hogy van egy alap rasszizmus bennük amit nem tudnak levetkőzni. Ebben nőttek fel, sajnos nem változnak. Pedig sok félig meddig cigány ember van akiről meg nem lehet mondani pl mert dolgoznak, iskolazottak stb. Mondjuk én őket nem is tekintem a szó magyar értelmében cigánynak.
2021. szept. 4. 17:05
 7/11 Godaime ***** válasza:
83%
Szervezz minél több közös programot, hagyd, hogy kettesben is beszéljenek néha. A rasszizmus csúnya dolog de általában csak addig tart amíg megismered az illetőt, azt követően anyud simán embernek látja majd a barátnődet a bőrszíne előtt.
2021. szept. 4. 17:55
 8/11 anonim ***** válasza:
83%
7es azért ez a felfogás undorító, senki nem kérte hogy megszülessen. A gyerekvállalás felelősséggel jár, ha csinálsz egy gyereket akkor kötelességed a lehető legjobban felnevelni, gondozni stb. És ezért nem várhatsz el semmit. Nem a gyerek tehet róla hogy megcsinálták, utálom hoc az idióta szülők azt hiszik nekik minden jár. Ráadásul honnan tudod hogy a kérdező anyja hogy nevelte? Nem mindenkinek vannak minta szülei ...
2021. szept. 4. 17:56
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

10

Egy gyereknek vannak kötelességei a szülőkkel szemben. Úgy látszik neked nincs. Szegény szüleid ...

2021. szept. 4. 17:59
 10/11 anonim ***** válasza:
87%

Ne haragudj de ezzel nem értek egyet. Nem akarom ez alatt a kérdés alatt megvitatni mert ez nem erről szól, de nekem az a véleményem hogy aki így gondolkozik mint pl te is, annak nem kéne gyereket nevelni.

Nagy dolog hogy 18 éven keresztül tele tömöd a legolcsóbb kajaval, foglakozol vele ha éppen van kedved, egyébként meg nézzen tv-t.

De tök jó hogy mindig van mire hivatkozni, én anya vagyok stb, vannak támogatások, azokat jó felvenni. Aztán életed utolsó 20-25 évében meg legyen a csicskad mert te vagy a szülő.

Először is a gyerek (hivatalosan) 18 éves koráig védtelen és a szüleire szorul. A szülőknek kötelessége segíteni mert ők hozták létre.

Nyilván vannak akik a gyereknevelést komolyan veszik de érdekes módon nekik a gyerekek mindig saját maguktól segítenek, mert szeretik őket.

Ha meg arra gondolsz hogy bele írták az alaptörvénybe az idős szülők ellátását, hát nagyon remélem hogy mindegyik szülő pontosan annyit is kap vissza amennyit adott.

2021. szept. 4. 18:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!