Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy elfogadja anyám a baratnőmet?
Most azért nem fogadja el mert a párod lány nem pasi, vagy az a gond hogy félig roma?
Szóval homofobia vagy rasszizmus?
10
Egy gyereknek vannak kötelességei a szülőkkel szemben. Úgy látszik neked nincs. Szegény szüleid ...
Ne haragudj de ezzel nem értek egyet. Nem akarom ez alatt a kérdés alatt megvitatni mert ez nem erről szól, de nekem az a véleményem hogy aki így gondolkozik mint pl te is, annak nem kéne gyereket nevelni.
Nagy dolog hogy 18 éven keresztül tele tömöd a legolcsóbb kajaval, foglakozol vele ha éppen van kedved, egyébként meg nézzen tv-t.
De tök jó hogy mindig van mire hivatkozni, én anya vagyok stb, vannak támogatások, azokat jó felvenni. Aztán életed utolsó 20-25 évében meg legyen a csicskad mert te vagy a szülő.
Először is a gyerek (hivatalosan) 18 éves koráig védtelen és a szüleire szorul. A szülőknek kötelessége segíteni mert ők hozták létre.
Nyilván vannak akik a gyereknevelést komolyan veszik de érdekes módon nekik a gyerekek mindig saját maguktól segítenek, mert szeretik őket.
Ha meg arra gondolsz hogy bele írták az alaptörvénybe az idős szülők ellátását, hát nagyon remélem hogy mindegyik szülő pontosan annyit is kap vissza amennyit adott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!