Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lakásban (szexre vonatkozóan) szokatlan helyen csináltátok már? Ha igen,hol?
Figyelt kérdés
Pl konyhában,stb.,ami nem a hálószoba.2021. aug. 31. 10:07
2/11 anonim válasza:
zuhany
konyha
erkély
lift
lépcsőház
előszoba
nappali
kert
3/11 anonim válasza:
Konyhában a pulton, ebédlőasztalon is 1x, zuhany alatt (nekünk nem jött be)
A pincénk egyrészt mélygarázsként szolgál, másrészt kikapcsolódás, van csocsóasztal, dárc, billiárd ;) és hát a billiárdasztalon is volt már.
Vonaton, a szüleim ágyában, dédim padlásán, kocsiban (baromira nem olyan mint a filmekben) de ezek már ugye nem a kérdésre vonatkoznak mert nem lakáson belül vannak.
5/11 anonim válasza:
Az erkélyen ép' nem de mindenhol máshol már igen, szóval nem sorolnám fel a helységeket, meg az összes bútordarabot :) Ha megkívánjuk egymást hát akkor ott ahol vagyunk, szerencsére a párom is nyitott rá, hogy x helyen legyen "elkapás" hol ő gondol egyet és y helyen kényeztet.
6/11 anonim válasza:
#3 a dédim padlásán azóta is nevetek :DDD
7/11 anonim válasza:
A 'dédimpadlásán' én voltam 🤗
Nekem/nekünk is viccesnek indult, aztán egész jó lett!
8/11 anonim válasza:
Zuhany alatt próbáltuk de a 160cm vs 180cm miatt nem volt jó.
9/11 anonim válasza:
zuhany alatt.
Garázs.
Padlás.
Kert.
Szüleim ágya.
Tesom ágya.
Nappali asztala.
Konyha padlo.
10/11 anonim válasza:
Fürdőkádban
nappaliban a kanapén
konyha kicsi, erkély meg nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!