Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan fordítsam vissza ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fordítsam vissza ?

Figyelt kérdés

Sziasztok, tanácsért fordulok hozzátok.

A legjobb barátnőm egy pár hónapja elmondta ,hogy leszbikus ,nem volt nagy dolog , persze tisztáztuk , hogy nem érdeklődik a barátnői iránt úgy . Csakhogy azután megváltozott a nézőpontom felé , furcsa ezt kimondani , de megláttam a vonzó oldalát is . Tudni kell ,hogy én alapvetően heteró vagyok és sosem érdekeltek a lányok (csak fiúk tetszettek a volt kapcsolatom is egy fiúval volt , mind lelkileg mind testileg is a férfiak vonzottak), mégis úgy érzem ,hogy ő akár egy kicsit többet is jelenthetne mint barát , már szájra pusziztunk többször is ( a coming outja előtt is beszéltünk már erről ,hogy megcsinálhatnánk barátilag , de amikor ez meg is valósult már tudtam hogy leszbikus) . Nincs semmi féle feszültség köztünk a barátságban az ilyenek miatt , mindig mindent nyíltan megbeszéltünk ,ahogy azt is ,hogy nem tudna hozzám vonzódni . Ezek mellett bennem mégis megjelent ez a furcsa érzés , szerintem az egész azért lehet , mert alapvetően nagyon szeretem a személyiségét és most ,hogy kiderült akár a kiszemeltje is lehetnék tudatalatt ez bekerült a gondolataimba. Az érzés néha felbukkan és néha ugyanígy távozik .

Mi a véleményetek? Csak izgatott lennék a másságával kapcsolatban?

(Fiatalok vagyunk még)

2021. aug. 29. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Megmondta, hogy nem érdeklődik a barátnői iránt. Szerintem puszta kíváncsiságból ne szúrj el egy jó barátságot!
2021. aug. 29. 22:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább mondd el, minthogy ő jöjjön rá, amikor már nagyon feltűnő lesz
2021. aug. 29. 23:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi van ha most fedezed fel magad? Simán lehet, hogy biszex vagy, és még ezen eddig sose gondolkodtál el. De most, hogy feljött a téma kicsit apró lépésekben fedezd fel az érzéseidet stb... és ami még fontos, hogy ne görcsölj rá :))
2021. aug. 29. 23:42
 4/5 anonim válasza:
44%

Erősödik a BARÁTSÁGOTOK. Igaz nem ebben kéne, de azért van benned ez a furcsa érzés, mert valami új dologban vesz részt a barátnői kapcsolatotok.

Új "akadályok" "kihívások", és mivel mondtad, hogy jól veszitek ezeket a kanyarokat, ez természetes, hogy jobban fogod szeretni őt, bármi újjban más dologba kezdenétek bele ugyan így ez lenne. És ez nem jelenti azt, hogy ferdehajlamú lennél. Egyszerűen csak szeresd őt nagyon, mint barátot!

Vagy esetleg fordulj segitséghez, menj el pszihológushoz, és beszélj vele, hogy mi a helyzet.

2021. aug. 30. 02:48
 5/5 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem meg csak próbáld ki a barátnőddel, fedezd fel ezt is. Ahogy fentebb írták simán lehet hogy biszex vagy
2021. aug. 30. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!