Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fordítsam vissza ?
Sziasztok, tanácsért fordulok hozzátok.
A legjobb barátnőm egy pár hónapja elmondta ,hogy leszbikus ,nem volt nagy dolog , persze tisztáztuk , hogy nem érdeklődik a barátnői iránt úgy . Csakhogy azután megváltozott a nézőpontom felé , furcsa ezt kimondani , de megláttam a vonzó oldalát is . Tudni kell ,hogy én alapvetően heteró vagyok és sosem érdekeltek a lányok (csak fiúk tetszettek a volt kapcsolatom is egy fiúval volt , mind lelkileg mind testileg is a férfiak vonzottak), mégis úgy érzem ,hogy ő akár egy kicsit többet is jelenthetne mint barát , már szájra pusziztunk többször is ( a coming outja előtt is beszéltünk már erről ,hogy megcsinálhatnánk barátilag , de amikor ez meg is valósult már tudtam hogy leszbikus) . Nincs semmi féle feszültség köztünk a barátságban az ilyenek miatt , mindig mindent nyíltan megbeszéltünk ,ahogy azt is ,hogy nem tudna hozzám vonzódni . Ezek mellett bennem mégis megjelent ez a furcsa érzés , szerintem az egész azért lehet , mert alapvetően nagyon szeretem a személyiségét és most ,hogy kiderült akár a kiszemeltje is lehetnék tudatalatt ez bekerült a gondolataimba. Az érzés néha felbukkan és néha ugyanígy távozik .
Mi a véleményetek? Csak izgatott lennék a másságával kapcsolatban?
(Fiatalok vagyunk még)
Erősödik a BARÁTSÁGOTOK. Igaz nem ebben kéne, de azért van benned ez a furcsa érzés, mert valami új dologban vesz részt a barátnői kapcsolatotok.
Új "akadályok" "kihívások", és mivel mondtad, hogy jól veszitek ezeket a kanyarokat, ez természetes, hogy jobban fogod szeretni őt, bármi újjban más dologba kezdenétek bele ugyan így ez lenne. És ez nem jelenti azt, hogy ferdehajlamú lennél. Egyszerűen csak szeresd őt nagyon, mint barátot!
Vagy esetleg fordulj segitséghez, menj el pszihológushoz, és beszélj vele, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!