Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit és hogyan kell ilyenkor csinálni?
Megismerkedtem egy hölgyel akinek másfél éves kapcsiból lépett ki.
De van egy közös kutyájuk akiért exe szokott menni. Exe hazudozott neki és össze jött mással a háta mögött azért lett vége. Mi most nem rég jöttünk össze. Második talin átmentem hozzá ő szerette volna. Kicsit olyan távolság tartó volt.
Meg sírt kérdeztem mi a baj azt mondta van h rá jön ezért szed kedéj javitót. Majd este rá írtam h olyan furcsa szotlan. Elkezdi lehet még is gyors neki ez még. Nem tudom h ilyenkor mi a teendő. Mit csináljak mit ne h neki jó legyen.
Reggel ah fel kell ír.
Minden nap beszélünk elég sokat.
Ejjjj haver. Szerintem emgedd el ezt a dolgot
😁😁
Kell ez neked? Komolyan? Ez a nő még nem engedte el a volt pasit, aki még vissza jár hozzá.., igen tudom a kutya miatt. Most még.😁 közben kedély javítókat szed, de el sírja magát. Ajjajjajajjajjjj. Megszólalt a belső vészcsengő? Mert ha igen, az nem véletlen.😁
Igen leszbikusok vagyunk.
Jó észre vétel :D
Én is úgy gondolom h nincs még túl rajta. De ezért szakítanom kéne vele?
Nem inkább mellette lenni szeretni és időt addni neki?
#5 vagyok
Szerintem nem áll készen egy kapcsolatra. Lehet, hogy vágyik a szeretetre és a törődésre, csak nem képes befogadni. De nagyon sokszor van ilyen. Azt tudom felhozni példának, hogy egy stresszes időszakban kívánom a szexet de a testem nagyon sokszor ellenkezik, mert tudat alatt nem vagyok rá képes, hogy ellazuljak.
Hagyd egy kicsit egyedül, tegyen rendbe mindent a lelkében és ha készen áll, akkor folytassátok. Ha pedig nem akarja folytatni lehet úgy kellett lennie.
Az exével közös képek is kint vannak még. Hirfolyamba is olyanokat rak ki ami rá utal. Ma nem írtam neki sokat és keresett. Meg írta h szeret,imád,hiányzom neki.
Meg h jó lenne most hozzám buj filmet nézni. Nem tudom mit higgyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!